ŠKAKLJIVA TEMA

VIDEO: BAŠ O OVOME ŽELIŠ RAZGOVARATI?! Jane Fonda izgubila živce zbog neumjesnog pitanja, voditeljicu 'oprali' na društvenim mrežama

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.09.2017. u 23:30

VENICE, ITALY - SEPTEMBER 01: Jane Fonda receives a Golden Lion For Lifetime Achievement Award during the 74th Venice Film Festival on September 1, 2017 in Venice, Italy. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

 

Jane Fonda i Robert Redford u NBC-jevoj televizijskoj emisiji "TODAY show" promovirali su novu zajedničku dramu "Our Souls at Night", ali osim klasičnih pitanja o poslu, nisu mogli izbjeći ni ona malo osobnije prirode.

Tako je, čini se, voditeljica Megyn Kelly taknula u osinje gnijezdo kad je pokrenula temu o kojoj 79-godišnja glumica očito nerado govori.

Naime, nakon što je pohvalila Fondin besprijekoran i mladolik izgled, Megyn je sve uspjela uprskati jednim neumjesnim pitanjem.

- Negdje sam pročitala da se baš i ne ponosite estetskim zahvatima kojima ste se svojedobno podvrgnuli. Zašto? - pitala je voditeljica, a Janein "kameni" izraz lica jasno je dočarao što glumica misli o toj temi. Nakon neugodne šutnje, koja je trajala nekoliko sekundi, Fonda joj je odbrusila: "Stvarno, baš o ovome želiš razgovarati?!", a onda se "mrtva hladna" vratila na staru temu, onu o njezinu novom filmu.

No, društvene mreže i dan poslije bruje o spornom intervjuu.

Oglasila se i 40-godišnja glumica Sarah Michelle Gellar, koja je voditeljicu Kelly optužila da ima dvostruke standarde jer isto pitanje nije postavila i Robertu Redfordu iz više nego očitog razloga - on je muškarac.

- Potpuno seksistički - složili su se drugi korisnici Twittera.

Megyn Kelly je, inače, novo lice NBC-ja. Nedavno je na tu televizijsku mrežu stigla s Fox Newsa, na kojem je bila voditeljica političkih emisija, a ovdje se namjerava baviti 'lakšim' temama.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo