BH90210

VIDEO: BEVERLY HILLS SE VRATIO, ALI JEDNA SE STVAR NIJE PROMIJENILA Evo kako izgledaju stare zvijezde u novoj špici, emitiranje kreće večeras

 
BH90210
 Profimedia, Backgrid UK

U srijedu navečer premijerno će se prikazati prva epizoda ‘novog’ ‘Beverly Hillsa’, odnosno ‘BH90210’. Okorjeli fanovi jedne od prvih tinejdžerskih serija ranih devedesetih oduševljeni su novom špicom!

U jednominutnom videu koji je objavljen u utorak na službenom kanalu serije na YouTubeu, pojavljuju se Gabrielle Carteris, Shannen Doherty, Jennie Garth, Brian Austin Green, Jason Priestley, Tori Spelling i Ian Ziering.

Baš kao i u staroj špici, ekipa ‘Beverly Hillsa’ pleše na poznatu melodiju. Gotovo sve je isto, osim što su glumci gotovo 30 godina stariji.

Legendarna tinejdžerska serija ‘90210’ pratila je zgode učenika srednje škole West Beverly Hills High u Los Angelesu, a kasnije i na Sveučilištu California. Jedna od najomiljenijih serija devedesetih emitirala se od 1990. do 2000.

Veliki povratak Brandona, Brende, Kelly, Donne, Stevea, Andree i Davida s emitiranjem počinje u srijedu na televiziji Fox kroz šest epizoda.

Prvi trailer objavljen je u svibnju.

Obožavatelje je posebno pogodila smrt jednog od omiljenih glumaca Lukea Perryja, koji je u ‘Beverly Hillsu’ glumio Dylana. Preminuo je u ožujku ove godine od posljedica teškog moždanog udara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:57