MARŠ ŽENA

VIDEO: 'BIJELU KUĆU TREBA DIGNUTI U ZRAK!' Slavnu pjevačicu svi popljuvali zbog skandalozne izjave, a ona se sada pokušava izvaditi'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 23.01.2017. u 13:15

Madonna performs at the Women's March in Washington U.S., January 21, 2017. REUTERS/Shannon Stapleton TPX IMAGES OF THE DAY
Shannon Stapleton / REUTERS

Američka pop pjevačica Madonna koja je u subotu u govoru prepunom psovki na maršu žena u Washingtonu rekla kako bi Bijelu kuću trebalo dignuti u zrak, objasnila je u nedjelju da je govorila metaforički.

Madonnin govor mnogi su kritizirali na društvenim mrežama, a neke televizijske mreže čak su prekinule prijenos u tom trenutku.

"Nisam nasilna osoba, ne promoviram nasilje. Važno je da ljudi čuju cijeli moj govor, a ne samo jednu frazu izvučenu iz konteksta", objavila je Madonna na Instagramu. "Govorila sam metaforički", objasnila je.

Pop diva je u govoru u Washingtonu kazala da "dobro nije pobijedilo na američkim izborima, ali će dobro pobijediti na kraju".

"Dobrodošli u revoluciju ljubavi. U pobunu. U naše protivljenje kao žena novom dobu tiranije, u kojem nisu u opasnosti samo žene, već sve marginalizirane osobe", kazala je Madonna.

 

Uz niz psovki, pozvala je na zajedništvo i solidarnost.

"Da, bijesna sam. Da, razmišljala sam o tome da raznesem Bijelu kuću. Ali znam da to neće ništa promijeniti. Ne smijemo pasti u očaj. Ja biram ljubav. Mi biramo ljubav", izjavila je, a potom izvela nekoliko svojih pjesama.

Madonna performs at the Women's March in Washington U.S., January 21, 2017. REUTERS/Shannon Stapleton
Shannon Stapleton / REUTERS
 

Njezine psovke i komentar o Bijeloj kući izazvale su lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, a navodno je, prema nekim američkim portalima, i tajna služba pokrenula istragu protiv pjevačice zbog prijetnje predsjedniku, ali to nije potvrđeno.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo