ŽIVOTNA DRAMA

VIDEO: BRITNEY SE JAVILA SA PSIHIJATRIJE 'Stvari su izmakle kontroli, prijete smrću mojoj obitelji. Ne vjerujte svemu što se piše'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 24.04.2019. u 09:55

Screenshot/Instagram / Profimedia, Backgrid USA

 

Premda je prije nešto manje od mjesec dana završila u klinici za psihološku pomoć, i to sama izrazivši želju, američki portali nastavljaju nagađati što se događa s Britney Spears i u šumi informacija čini se da su tek rijetke istinite.

I dok brojni fanovi prosvjeduju pred klinikom zahtijevajući njezino puštanje, uvjereni da je ondje drže protiv njezine volje, konačno se oglasila i ona sama na Instagramu poručivši više-manje svima da je ostave na miru i da poštuju privatnost koja joj je sad potrebna. Pritom je za sve dezinformacije optužila svog bivšeg menadžera Sama Lutfija.

- Htjela sam vas pozdraviti jer su stvari izmakle kontroli. Nevjerojatni tračevi, obitelj i moj tim dobijaju prijetnje smrću, pišu se totalne ludosti. Ja sam pokušavam uzeti malo vremena za sebe, a sve što se događa mi to otežava. Ne vjerujte svemu što čujete i čitate. Sve te lažne mailove izmislio je Sam Lufti prije više godina. Ja ih nisam pisala. On je pisao u moje ime s lažne mail adrese.

Moja je situacija jedinstvena, ali obećajem da radim sve što mogu. Možda to ne znate o meni, ali snažna sam i borim se za ono što želim! Vaša ljubav i predanost su zapanjujući, ali sad trebam malo privatnosti da riješim sve probleme koje mi je život nametnuo. Ako biste se mogli malo odmaknuti, bila bih jako zahvalna - napisala je Britney.

 

Brojni poznati podržali su je u komentarima, a među njima Miley Cyrus koja je joj je poručila da je svi vole i nazvala je kraljicom, i dečko Sam Asghari koji je napisao:

- Ponekad je pokazivanje poštovanja i ostavljanje privatnosti najbolja podrška koju možete pružiti nekome.

Podsjetimo, Britney se početkom travnja javila psihijatru jer se teško nosi s bolešću tate. S ocem Jamiejem jako je bliska, i u više je navrata rekla da ju je upravo on spasio kad je prije 12 godina imala živčani slom te joj pomogao da se vrati na pozornicu.

Profimedia, Backgrid USA
 

Britney je Uskrs provela izvan klinike s dečkom, a paparazzi su ih uhvatili na izlasku  iz hotela The Montage na Beverly Hillsu. Mnogi su se iznenadili da pjevačica izgleda izgubljeno i ‘pod utjecajem lijekova’.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo