IZABRANIH DESET ZA FINALE

VIDEO: DRUGA VEČER EUROSONGA U finale ide i Srbija i Slovenija: Pogledajte kako su izgledali nastupi susjeda

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.05.2018. u 22:49

Screenshot

 

 

NOVO 23:13 - Rezultati glasovanja su stigli, u finale idu: Srbija, Moldavija, Mađarska, Ukrajina, Švedska, Australija, Norveška, Danska, Slovenija i Nizozemska!

Pogledajte fotografije izabranih finalista:

 

--------------------------------

22:46 - U Lisabonu je upravo u tijeku druga polufinalna večer Eurosonga, a u tijeku je glasovanje nakon što je svih 18 polufinalista pjesmama predstavilo svoje zemlje.

Večeras su na Eurosongu nastupili i naši susjedi. Predstavnica Srbije Sanja Ilić i Balkanika s pjesmom 'Nova deca' nastupili su treći po redu i zaslužili gromoglasan pljesak. Bilo je tu i predstavnik Crne Gore, Vanja Radovanović s balkanskom baladom 'Inje', a odmah nakon i slovenska predstavnica Lea Sirk s pjesmom 'Hvala, ne!'.

 

Osim njih u drugoj polufinalnoj večeri u dvorani Altica nastupili su i predstavnici Norveške i Rumunjske, te San Marina, Danske, Rusije, Moldavije, Nizozemske, Australije, Gruzije, Poljske, Malte, Mađarske, Latvije, Švedske i Ukrajine.

U finale će se plasirati deset pjesama s najviše osvojenih glasova publike i stručnog žirija zemalja koje sudjeluju u drugom polufinalu.

Glas omiljenoj pjesmi u drugoj polufinalnoj večeri moći će da dati i gledatelji iz Francuske, Njemačke i Italije koje direktno idu u finale.

 

 

Podsjetimo, u utorak se održala prva polufinalna večer, kada je nastupila naša Franka Batelić s pjesmom 'Crazy', no nije ušla u finale koje će se održati u subotu.

Prve večeri finale su zaslužile Austrija, Estonija, Cipar, Litva, Izrael, Češka, Bugarska, Albanija, Finska i Irska.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo