VELIKO PRIJATELJSTVO

VIDEO: ĐURO OTKRIO KAKO MU JE U NAJTEŽIM TRENUCIMA NAJVIŠE POMOGAO DINO DVORNIK 'Bio je strašan tip, spasio me za vrijeme rata...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.11.2017. u 10:24

Duje Klarić/Danijela Peračić / Cropix

 

Glumac i glazbenik Branko Đurić Đuro, legendarni član Top liste nadrealista i frontmen Bombaj štampe, otkrio je da mu je u vrijeme rata na našim prostorima veliku pomoć pružio hrvatski glazbenik Dino Dvornik.

U srpskoj verziji showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ Đuro je član žirija, a na temu Dine Dvornika došli su nakon što je glumac Branislav Lečić izveo pjesmu ‘Jače manijače’ od Dvornika.

Branko se prisjetio prijateljstva s poznatim hrvatskim pjevačem koji mu je puno značio:

‘Bio je strašan tip, žao mi je što je tako brzo otišao. Bio je jedan od najboljih ljudi koje sam poznavao u ono vrijeme rata, kad smo svi išli na svoju stranu. Ja sam preko Hrvatske došao u Sloveniju. On je taj čovjek koji mi je pomogao da kroz Hrvatsku prođem do Slovenije. Bio je veliki, obožavao sam ga i sada ga obožavam’, rekao je Đuro.

 

U posljednjoj objavi na Instagramu Đuro se oprostio od svog velikog prijatelja i kolege Nedžiba Nene Jeleča, glazbenika, producenta i ton majstora. Jeleč je svirao bas u grupama Kongres, Vatreni poljubac, a kao producent radio je s Hari Mata Harijem, Hankom Paldum, Tomom Zdravkovićem, Bombaj štampom i drugim.

‘Jako će mi nedostajati tvoj dječački smijeh. Zbogom, mili. Rijeka suza za tebe.... Neno Jeleč’, napisao je Đuro uz zajedničku fotografiju.

 

Izdvajamo