PRAVA LJUBAV

VIDEO: ELLEN NIJE MOGLA VJEROVATI ŠTO SE DOGAĐA Od supruge je dobila poklon koji je rasplakao i nju i publiku: 'Treba mi netko kao što ona tebe voli'

 
 Screesnhot / YouTube

'Portia mi je dala najljepši dar koji sam ikad dobila', napisala je američka voditeljska zvijezda Ellen DeGeneres na svom Twitter profilu.

Ellen je 26. siječnja proslavila 60. rođendan, no njezina supruga, glumica Portia de Rossi sačekala je dolazak u Ellenin show u četvrtak, 1. veljače da bi joj predala doista jedinstven rođendanski dar, piše Slobodna Dalmacija.

Objasnila je kako je Ellen oduvijek velika obožavateljica Dian Fossey, američke primatologinje koja je život posvetila proučavanju planinskih gorila u Ruandi, te kako Ellen s Dian dijeli posvećenost životinjama, kao i hrabrost da živi svoj život.

Stoga će kroz donaciju u "Dian Fossey Gorilla Fund" u Ruandi izgraditi kampus, stalno mjesto boravka znanstvenicima koji se bave proučavanjem i zaštitom planinskih gorila, jedne od najugroženijih vrsta na svijetu kojih je u maglovitim planinama Ruande, te susjednim zemljama Ugandi i Kongu, ostalo svega 880. Kampus će nositi ime - Ellen DeGeneres.

Ellen se rasplakala kad je shvatila što je dobila; vrlo brzo nakon emitiranja "rođendanskog" The Ellen DeGeneres Showa s oduševljenjem je reagirao i "Dian Fossey Gorilla Fund", nazivajući Portijin čin "nevjerojatnim rođendanskim darom".

Mnogi su ljudi, uključujući i cijeli niz "celebrityja", s oduševljenjem reagirali na Portijin dar.

"Treba mi netko da me voli kao što Portia voli Ellen", jedna je od reakcija.

Portia je, također, poduzela prve korake za osnivanje Ellen DeGeneres Wildlife Funda kako bi se njezina supruga mogla baviti onim čemu je posvećena cijeli život: zaštitom životinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 23:59