PRINOVA NA DVORU

VIDEO, FOTO: MEGHAN I HARRY POKAZALI SVIJETU SVOG SINA Ponosni roditelji zaljubljeno su gledali u dječačića kojemu još nisu dali ime

 
Meghan Markle i princ Harry sa sinom Archiejem
 REUTERS

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa predstavili su fotoreporterima i svekolikoj javnosti svoje prvo dijete u dvorani Svetog Jurja u dvorcu Windsor.

Nakon što je u ponedjeljak ujutro u 5.26 Meghan rodila dječačića teškog 3,3 kilograma, ovo je prvi put da se vojvotkinja pojavila u javnosti. Dječačića je držao ponosni otac, princ Harry.

Vojvotkinja je pred kamerama prokomentirala da ima dva najbolja momka na svijetu.

- Ovo je nevjerojatno, imam dva najboilja dečka na svijetu, jako sam sretna. Ima najbolji karakter na svijetu, jako je smiren, ovo je kao da sanjam. Posljednji dani bili su doista posebni, rekla je presretna Meghan.

Princ Harry je otkrio da se izgled bebe svakim danom mijenja.

- Biti roditelj je zaista predivno. Imamo ga tek dva-tri dana i zaista smo presretni što smo dobili naše prvo dijete, rekao je Harry.

Prvo dijete vojvode i vojvotkinje od Sussexa još uvijek nema ime, ali Meghan je otkrila da će maleni dječak svoju prabaku i pradjeda, kraljicu Elizabetu i vojvodu od Edinburgha, upoznati tijekom dana.

Na pitanje nazočnih novinara kome beba sliči, Meghan je odgovorila kako to još uvijek pokušavaju dokučiti.

Beba je bila zamotana u bijelu dekicu, a na glavi je imala bijelu pletenu kapu i spavala je tijekom predstavljanja novinarima.

Tek malena skupina predstavnika medija nazočila je predstavljanju nove prinove na kraljevskom dvoru: jedan novinar, jedan fotograf, tri snimatelja, privatni fotograf para te fotograf kraljevske obitelji.

Vojvotkinja je novinarima otkrila da su upravo naletjeli na princa Filipa, dok su hodali do dvorane kako bi se susreli s medijima.

- Bit će to prekrasna prilika da pokažemo bebu ostatku obitelji. I moja majka je s nama, poručila je Meghan.

Maleni nasljednik je sedmi u redu za nasljeđe kraljevskog trona, nakon princa Harryja i svojih bratića i sestrične – princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, djeda princa Charlesa i strica princa Williama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:05