BRIT AWARDS

VIDEO, FOTO: THERESA MAY GANJALA KATY PERRY PO POZORNICI Pop zvijezda priredila pravi šou s kosturima i poslala snažnu političku poruku

 Toby Melville / REUTERS

Čini se da više nijedna velika svečanost dodjele nagrada neće proći bez političkih ili društvenih istupa. Tako je pop zvijezda Katy Perry priredila za dodjelu glazbenih nagrada Brit Awards pravi šou. Na pozornicu je za nastup dovukla dva golema kostura koji su predstavljali Theresu May i Donalda Trumpa.

Izvodeći pjesmu ‘Chained to the Rhythm’ uživo u londonskoj O2 Areni kosture su obukli u odjeću kakvu su May i Trump nosili na zajedničkom susretu u Washingtonu prošli mjesec. Kosturi su se držali za ruke, a u jednom trenu se činilo kao da će May progutati minijaturnu Katy. Na koncu je sve nestalo u velikoj eksploziji.

U senzacionalnom nastupu pridružio joj se unuk Bob Marleyja, Skip, koji je dodao tekst: ‘Ovo je moja želja, srušiti zidove i povezati se.’

Politički nabijenim nastupom Perry je još jednom izrazila svoje nezadovoljstvo izborom američkog predsjednika. Ona je tijekom kampanje podržavala Hilary Clinton.

Pjevačica je ranije ovaj mjesec objavila svoj posljednji sinlg, a u Velikoj Britaniji nije nastupala čak tri godine, tako da se ovo doista može smatrati velikim povratkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:48