UZALUDNI POKUŠAJ

VIDEO, FOTO: TKO JE MUŠKARAC KOJI JE POKUŠAO PREKINUTI EUROSONG Predstavlja se kao aktivist, filozof i DJ, a ovo mu nije prvi ovakav ispad

 
 Zuma Press - Entertaiment / Profimedia, TASS

Predstavnica Velike Britanije na Eurosongu SuRie doživjela je tijekom izvedbe na finalnoj večeri u subotu izgred i neugodnost koji je ipak nisu spriječili da odradi nastup do kraja, bez ponavljanja. Naime, tijekom izvedbe pjesme ‘Storm’ nepoznati je muškarac upao na pozornicu i ugrabio joj mikrofon iz ruke. Uspio je zaurlati rečenicu i pol prije nego što su ga uklonili.

Muškarac koji je uspio zaobići osiguranje i popeti se na eurovizijsku pozornicu navodno je vikao o nacizmu i slobodi, pri čemu je britanske medije proglasio nacistima. BBC je na svom profilu na Twitteru vrlo brzo potvrdio da je pjevačica dobro i da je incident nije previše izbacio iz takta.

Obožavatelji su odmah na društvenim mrežama pohvalili reakciju SuRie koja se okrenula i udaljila nekoliko koraka dok osiguranje nije riješilo stvar. Premda je Engleskoj ponuđena opcija ponovnog nastupa, SuRie je to odbila jer, kako je navodno rekla, ‘nema što dokazivati’.

O muškarcu koji se poželio proslaviti upadom na Eurosong ne zna se puno, no svakako je poznato da iza sebe ima već niz sličnih izgreda. Naziva se Dr. ACactivism i pretpostavlja se da se radi o istoj osobi koja je prošle godine na isti način prekinula finale TV glazbenog showa ‘The Voice’. Mjesecima kasnije pokušao je upasti na pozornicu dodjele nacionalne TV nagrade (National Television Awards), no osiguranje ga je svladalo prije nego što je kamera uopće zabilježila incident, piše Huffington Post.

Pogledajte u galeriji upad aktivista:

Dr. ACactivism je odmah priveden u policiju na razgovor. Na službenoj stranici i društvenim mrežama opisuje se kao DJ, filozof, aktivist koji voli ‘educirati, provoditi i informirati o velikim humanističkim idejama’. Piše i da je voditelj na radiju te autor sedam e-knjiga koje se mogu kupiti preko Amazona. Vodi i dvije online emisije, ‘The Freedom of Ideas Show’ (Sloboda ideja) i ‘Hip-Hop Show’.

Premda je ostalo nejasno što je filozof točno htio reći upadom, neupitno je da je 29-godišnja pjevačica nakon nastupa dobila ovacije od dvadesetak tisuća ljudi koliko ih je bilo u areni u Lisabonu.

SuRie unatoč svemu nije uspjela ostvariti veći uspjeh za svoju zemlju. Velika Britanija ostala je na kraju ljestvice, 24. po redu, a iza njih su još samo ostali Finska i Porugal.

#holidays #europe #la #write #writer #dj #djs #blog #blogger #create #creativity

A post shared by Dr A.C (@dracactivism) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:21