SVE U PRIJENOSU UŽIVO

VIDEO: JESTE LI I VI PRIMIJETILI OVAJ POTEZ? Skandal na otvaranju SP-a, Robbie Williams šokirao svijet: 'Dobro je da nije pokazao nešto drugo...'

 
 REUTERS

Američki Fox ispričao se gledateljima na uvredljivoj gesti koju je pokazao Robbie Williams (44) tijekom otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

- Kako je prijenos išao uživo, nismo znali što će se zbivati tijekom nastupa i zbog toga se ispričavamo, stoji u priopćenju Foxa.

E sad, ako i vi niste primjetili ovaj detalj, u snimci ispod možete vidjeti kako je nestašni Robbie prvo izmjenio tekst svog hita 'Rock DJ' i dodao riječi: 'Ali ovo radim besplatno', a onda pogledao u kameru i milijunskom auditoriju pokazao srednji prst.

Britanski ITV također nije svojim gledateljima pokazao sporni trenutak, no zahvaljujući internetu snimka je postala viralna i izazvala je puno reakcija.

I dok se jedni zgražaju nad potezom nekadašnje zvijezde boy banda Take That, drugima je njegov potez izmamio osmijeh na lice. Tako je jedan korisnik Twittera primjetio da smo dobro i prošli.

- Moglo je biti i gore. Što da je izvadio k....?, napisao je na Twitteru.

Njegovu gestu slično je doživio i Kyle Walker, zvijezda Manchester Cityja i jedan od najskupljih bočnih igrača na svijetu.

Kako bilo, britanskoj pop zvijezdi sad navodno prijeti kazna u iznosu od oko 350 kuna, no ne sumnjamo kako će ju s guštom platiti.

Williams je i prije nastupa doživljavao kritike zbog odluke da prihvati poziv Vladimira Putina i nastupi na ceremoniji otvaranja SP-a u Rusiji. Upravo zato, mnogi njegovi obožavatelji nagađaju da je ovaj potez i izveo zbog kritika javnosti oko prihvaćanja odluke organizatora da upravo on pjeva na otvorenju.

Soccer Football - World Cup - Opening Ceremony - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - June 14, 2018   Robbie Williams and Aida Garifullina perform during the opening ceremony    REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS
Robbie Williams i Aida Garifullina

Robbie Williams je inače veliki ljubitelj nogometa, pa je s velikim oduševljenjem prihvatio poziv organizatora.

- Radio sam dosta stvari u karijeri, ali otvoriti svjetsko nogometno prvenstvo pred 80.000 navijača na nogometnom stadionu i za milijune gledatelja u cijelom svijetu je ostvarenje dječjih snova - rekla je britanska pop zvijezda.

Soccer Football - World Cup - Opening Ceremony - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - June 14, 2018   Robbie Williams performs during the opening ceremony   REUTERS/Carl Recine
REUTERS

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:12