ŠAMPION DANCE SCENE

VIDEO: LEGENDARNI ENGLESKI DJ POTVRDIO NASTUP U BOLU NA BRAČU Poslije Miamija, Las Vegasa i Ibize, Pete Tong dolazi napraviti spektakl i na Jadranu

 
Pete Tong
 Promo

Engleski superstar DJ Pete Tong dolazi u Hrvatsku! Jedno od najpoznatijih svjetskih imena elektroničke glazbe na radost brojnih fanova ovo će ljeto nastupiti u bračkom klubu 585. Velika je ovo vijest s obzirom da Tong ne nastupa toliko često, a posebno u našim krajevima. On je jedan od onih glazbenika za kojega kažu da je kralj utjecaja. Njegov glazbeni pravac godinama je vodilja mnogim DJ zvijezdama, a posebno mjesto u povijesti radija i elektroničke glazbe zauzima njegov tjedni radio show na BBC1 "Essential Selection".

Iako je otvoren tek prošle godine, klub 585 našao se na stranicama regionalnih i svjetskih magazina kao jedan od najbolje uređenih klubova na otvorenome. Pete Tong jedna je od zvijezda koja će ovo ljeto zasigurno klub i destinaciju Bol na Braču ponovno pozicionirati kao mjesto vrhunske svjetske zabave.

Uz Tonga, koji nastupa 24. kolovoza, tijekom ljeta potvrđeni su i nastupi DJ zvijezda Terryja Francisa te Mahmuta Orhana. Sezona 2018. počinje 9. srpnja uz Ultra Brač regata party.

Promo
Pete Tong

Pete Tong, engleska voditeljska i DJ legenda, svoj utjecaj na klupsku dance glazbu stvarao je posljednjih 20 godina. Najpoznatiji glas BBC Radio 1 popularnost je stekao vodeći najslušanije emisije poput "Essential Mix" i "Essential Selection", u kojima je predstavljao najbolje svjetske DJ-e i producente, a većina singlova koji su prošli kroz njegovu emisiju postali su svjetski hitovi.

Nakon vladanja londonskom i europskom dance scenom, preselio se u Los Angeles te vrlo brzo pokrenuo vlastiti brend Clear Channel Entertainment's Evolution, koji se sluša na 90 različitih radio postaja diljem SAD-a.

Osim emisije, Tong nastupa i po svim prestižnim svjetskim festivalima te klubovima, od Miamija do Las Vegasa, dok su njegove gaže na Ibizi već postale legendarne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:22