ODMOR NA MALDIVIMA

VIDEO: LIZ HURLEY ZA OBOŽAVATELJE IZVELA STRIPTIZ Nedavno je proslavila 53. rođendan, no još uvijek je nemoguće seksi

 
 Screenshot / Instagram

Premda je nedavno izjavila da najviše voli biti bez šminke, kose skupljene u rep i u trenirci 16-godišnjeg sina, Elizabeth Hurley itekako uživa i u isticanju oblina. To se svakako vidi u najnovijem videu koji je objavila na svom Instagramu.

Jedna od najseksipilnijih britanskih glumica podijelila je kratku snimku s odmora na Maldivima. Boravi u luksuznom resortu na otoku Milaidhoo gdje samo jedna noć stoji 6.400 funti (54.300 kuna).

Nedavno je proslavila 53. rođendan, no još uvijek izgleda poput dvadesetogodišnjakinje. Očito je toga i svjesna jer je za obožavatelje izvela kratki striptiz. Zamotana u ogrtač zavodljivo je gledala kameru, malo pomalo se skidala i mrdala stražnjicom dok nije došla do bikinija.

Njezine obline, savršena stražnjica i zamamni dekolte, itekako su došli do izražaja u prljavo ružičastom bikiniju.

Većina fanova ostavila joj je komplimente da ima najseksipilnije tijelo na svijetu, a mnogi su komentirali da se čini kako je s godinama sve zgodnija...

Unatoč svemu tome Liz tvrdi da je inače privatno ne oduševljava luksuz kakav ju je dočekao na Maldivima. ‘Najviše volim nositi Damianove trenirke. One koje je nosio kad je imao 14, 15 godina, pristaju mi savršeno’, rekla je Liz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:35