MALA PJEVAČICA

VIDEO: MALA J. LO RASTURA PJEVANJE BAŠ KAO I MAMA Emma (11) je očito naslijedila talent, Lopez je već zove na turneju s njom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.05.2019. u 15:08

Screenshot / Youtube

 

Jennifer Lopez ponosno je objavila kratki isječak svoje 11-godišnje kćeri Emme kako pjeva. Kći J. Lo i Marca Anthonyja, također pjevača, očito ima sve genetske predispozicije postati zvijezda, no hoće li to biti njezin san, tek ćemo vidjeti.

Lopez (49) je na YouTubeu objavila dulji video s isječcima na kojima se priprema za svoju prvu live izvedbu novog singla ‘Medicine’. I dok Lopez sa suradnicima priprema koreografiju i vježba glasnice, u studiju je iznenadi kći Emma.  

Na nagovor majke Emma demonstrira svoje vokalne sposobnosti pjesmom ‘If I Ain’t Got You’ Alicije Keys i ostavi sve bez daha. Naravno, ponosna majka je to i očekivala pa usput prokomentira:

 

- Trebali smo je pripremiti pa da nešto izvede na turneji. Želiš li sudjelovati malo u showu? Vidjet ćemo, provjerit ćemo. Ne moraš ako nećeš - kaže joj Jennifer koja priprema ljetnu turneju ‘It’s My Party: The Live Celebration’ na kojoj će u srpnju proslaviti 50. rođendan.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo