KOLEKCIJA PRI KRAJU

VIDEO: MEGHAN PRIREDILA PRESLATKO IZNENAĐENJE I RAZNJEŽILA SVE OKO SEBE Pobjegla je na 'posao', nije mogla sakriti koliko je sretna

 
 Screenshot / Instagram

Ako se nešto ne može prigovoriti vojvotkinji od Sussexa, čiji je svaki korak pod povećalom javnosti, onda je to dopadljivost i sposobnost da nasmije i raznježi sve oko sebe. Upravo je tako djelovala na ljude oko sebe kad je iznenada stigla na modno snimanje kolekcije koja će uskoro biti predstavljena.

Na službenom profilu Sussex Royal u sklopu Priča na Instagramu Meghan Markle i princ Harry objavili su dva kratka videa ‘iza kulisa’ nakon što je vojvotkinja upala na modno snimanje u Lodonu, kolekcije koju je pomogla osmisliti. Markle je još prošle godine najavila suradnju s modnim marakama Marks & Spencer, John Lewis, Jigsaw i Misha Nonoo pomoću kojih je osmislila liniju poslovne odjeće za žene slabijeg imovinskog statusa i nižih društvenih slojeva. Njima pomaže humanitarna organizacija Smart Works kojoj je cilj pomaganje ranjivim ženama u potrazi za poslom, kako fizičkom pripremom, tako i psihološkom, a čiji je vojvotkinja pokrovitelj.

Linija koju je u suradnji s etablilranim dizajnerima osmislila Meghan Markle trebala bi pomoći ženama u profesionalnom smislu i ponuditi ‘klasičnije opcije’.

Na snimkama se vidi Meghan s osmijehom od uha do uha kako dočekuje i grli se s modelima, ljudima iza kamere i smijulji se u kutu ponosna na postignuto.

Screenshot/Instagram

- Meghan je iznenadila sve u Smart Worksu kad se odjednom pojavila na snimanju - rekao je izvor za Bazaar.com.

Vojvotkinja je došla jednostavno odjevena, u uske traperice, široku plavo-bijelu košulju i štikle boje kože.

Screenshot/Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:41