INCIDENT U BASELU

VIDEO: MILE KITIĆ FIZIČKI NAPADNUT TIJEKOM NASTUPA Turbofolk pjevač u šoku: 'Pjevam već 48 godina i nikad nisam ovako nešto doživio'

 
Trenutak napada na Milu Kitića
 Screenshot: Dnevni Avaz

Popularni srpski turbofolk pjevač Mile Kitić fizički je napadnut je za vrijeme svog nastupa, piše Dnevni avaz.

Snimku napada prvi je objavio Dnevni avaz, a na njoj se na početku vidi mladić koji pristupa pjevaču tijekom njegovog nastupa u jednom kafiću te izgleda kao da želi naručiti pjesmu.

No, već u sljedećem trenutku mladić pjevača hvata i ruši s pozornice na pod, nakon čega je odmah reagiralo i osiguranje pjevača, piše Dnevni avaz. Portal tog dnevnog lista piše i da se incident dogodio u švicarskom Baselu.

Video napada možete pogledati OVDJE.

O napadu je za Dnevni avaz progovorio i sam pjevač, očito šokiran onim što se dogodilo.

- Pjevam već 48 godina, nikad u životu nisam imao ni najmanju neugodnost, sve do sada. Znate, ja sam iskusan, čim vidim da je netko ovakav ili onakav, da pokušava nešto, ja ne prilazim. Nema gdje nisam pjevao, i za vrijeme rata, a ovakvo nešto nikad nisam doživio - rekao je Kitić pa nastavio.

- Pjevao sam u petak navečer u Baselu, došao jedan gost i kaže: "Je l' može ta i ta pjesma?", ja mu kažem: "Sačekaj, buraz, ne mogu prekidati ovo što sad pjevam." Ja njemu lijepo kažem - samo da završim ovo, ne mogu usred pjesme prekidati i pjevati drugu pjesmu. Nije mi davao nikakve znakove da je agresivan. I on mene za rukav i povuče me dolje, bilo je tu nekoliko stepenica, ja sam se sapleo i pao.

Odmah je skočilo osiguranje i sklonilo ga s mene, istog trenutka su ga izveli. Nije bilo udaraca, ali izašla je ta ružna slika, na snimci to zaista izgleda tako. Povukao me s bine iz revolta, vidio sam ja, s namjerom da mi naudi. Ali, vjerujte mi, da sam ja primijetio nešto, da psuje, da ima neke namjere, da je agresivan, da me gleda, ja bih odmah rekao osiguranju, ali ništa nisam primijetio, samo sam mu najnormalnije rekao da ne mogu istog trenutka otpjevati pjesmu koju je tražio - govori Mile Kitić za Dnevni avaz.

- Bila je tu i njegova žena, počela je kukati, plakati, ma kaos! Evo, meni telefoni non-stop zvone, svi su se potresli, pogotovo i moja Marta, koja je vidjela snimku, a nije znala što se kasnije dogodilo, da je sve ok - kazao je Mile i dodao da nije ozlijeđen i da nije bilo potrebe da potraži liječničku pomoć, već je uredno nastavio svoj nastup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:51