JOHANNESBURG

VIDEO: NAPADNUT ARNOLD SCHWARZENEGGER Muškarac se zaletio i svom silinom ga nogama udario u leđa, pogledajte što se zatim dogodilo

 
 Screenshot / YOUTUBE

Nepoznati muškarac u subotu je u Johannesburgu u Južnoafričkoj Republici nogama udario austrijsko-američkog glumca i bivšeg guvernera američke savezne države Kalifornije Arnolda Schwarzeneggera (71), koji je tamo boravio na sportskoj manifestaciji Arnold Classic Africa, piše CNN.

Napad na Schwarzeneggera dogodio se dok je glumac snimao natjecanje u preskakanju užeta. Nepoznati se muškarac zaletio, skočio i objema nogama u leđa udario glumca. Schwarzenegger je zateturao, a njegovo je osiguranje svladalo napadača. Nakon nekoliko trenutaka moglo se čuti kako netko od prisutnih u dvorani gdje se odvija Arnold Classic Africa više: "Pomozite mi! Treba mi Lamborghini!"

Schwarzeneggera incident, čini se, nije previše omeo te je svega nekoliko sati nakon napada na Twitteru objavio video na kojem se vidi kako se druži s obožavateljima. "Svakako pogledajte moj Snapchat kako biste vidjeli svih 90 sportova koji su se igrali na Arnold Classic Africa! Fitness je za sve", napisao je Schwarzenegger.

Glumac poznat po ulogama Conana Barbarina i Terminatora kasnije se osvrnuo na napad. "Hvala vam na brizi, ali nemate za to razloga. Mislio sam da me publika malo gurnula, što se često događa. Tek kada sam vidio video shvatio sam da me je netko udario. Silno mi je drago što taj idiot nije prekinuo moj prijenos na Snapchatu", napisao je.

Schwarzenegger je svoje pratitelje poslije zamolio da ne dijele video napada već da dijele videe s događaja Arnold Classic Africa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 15:12