DOM 'MEDVEŠČAK' NA IBLEROVOM TRGU

VIDEO: NEMA POZORNICE KOJOJ DEČKI IZ DUBIOZA KOLEKTIVA NISU GOSPODARI! Glazbenici nastupom uljepšali dan stanarima doma za starije i nemoćne u Zagrebu

 
 Jutarnji list / HANZA MEDIA

Žanrovski fluidne glazbene zvijezde iz Bosne i Hercegovine Dubioza kolektiv u petak je održao neobičan koncert u Domu za starije i nemoćne osobe "Medveščak" na Iblerovom trgu u Zagrebu.

Rasplesana i raspjevana osmorka nastupila je pred punom dvoranom "Medveščaka" u unplugged izdanju te izvela svoje najveće hitove poput "Kažu", "Rijaliti", "Brijuni", Himna generacije" i "No Escape" te antifašističku himnu "Bella ciao", koju su mnogi u publici pjevali s Dubiozom.

Pjevači grupe Almir Hasanbegović i Adis Zvekić te saksofonist Mario Ševarac često su ulazili među publiku i tražili od njih da pljeskom prate ritmove pjesama, što su oni oduševljeno i napravili.

Nakon više od 30 minuta svirke, Dubioza se poklonila. No, zabavi i druženju nije bio kraj. Dečki iz benda potom su stanarima doma poslužili kolače i sokove te ostali na čašici razgovora.

Ovaj nesvakidašnji nastup Dubioze dolazi nakon što je grupa u utorak objavila pjesmu "Cross The Line" s legendarnim glazbenikom Manu Chaom te uoči nastupa na Pozitivnom koncertu gdje će Dubioza biti glavna točka oba dana festivala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:35