BIZARAN SUSRET

VIDEO: NEMORALNA PONUDA Madonna ponudila bivšem: 'Evo ti 150.000 dolara, samo mi se vrati!'

 Screenshot / YouTube

Brak Madonne i Seana Penna trajao je samo četiri godine, no bivši partneri ostali su u dobrim odnosima, a sad su možda i spremni na pomirenje.

Naime, na gala večeri humanitarnog karaktera u Miamiju u petak navečer slavna pjevačica je očekivano napravila neočekivani show. 58-godišnja Madonna na aukciju je stavila brojne komade svog nakita i raznih umjetnina, a u publici su se među ostalima našli njezin bivši suprug Sean Penn i Leonardo DiCaprio.

Zvijezda reality showa ‘Real Housewives’, Bethenny Frankel, snimila je Snapchatom bliski susret 56-godišnjeg glumca s bivšom na pozornici.

U namjeri da postigne što višu cijene jedne svoje ogrlice, Madonna se obrušila na Seana ponudivši mu da će se ponovno udati za njega ako za ogrlicu ponudi najmanje 150.000 dolara. Slavni je Oscarovac odmah pristao, no u aukciji su ga dotukli drugi s višim ponudama.

Nakon toga su izveli kratki privatni show na pozornici u kojem je između ostalog Penn Madonni prolazio između nogu, a potom ju je vezao lisicama iako je među gledateljima bio i njezin 11-godišnji sin David.

Još su se neko vrijeme zafrkavali na pozornici, prisjećali se starih dana, a potom su i pokazali neke nikad viđene privatne fotografije s njihova vjenčanja, piše Daily Mail. U nekom trenutku pjevačica mu je poručila da ga još uvijek voli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:32