SVIJET JE IZGUBIO HEROJA

VIDEO: NIKAD TUŽNIJA DODJELA GRAMMYJA Pogledajte emotivnu pjesmu kojom se Alicia Keys oprostila od Bryanta: Amerika i cijeli svijet izgubili su heroja

 
 AFP

Dodjela prestižnih nagrada Grammy u nedjelju navečer počela je posvetom košarkaškom velikanu Kobeu Bryantu, koji je ranije toga dana poginuo u padu helikoptera i čiji košarkaški tim Los Angeles Lakers ima sjedište u Staples Centru gdje su Grammyji i dodijeljeni.

- Ovdje smo slomljena srca, u domu koji je Kobe Bryant izgradio... Nikad ne bismo pomislili da ćemo ovako započeti show... Amerika i cijeli svijet izgubili su heroja - rekla je voditeljica i pjevačica Alicia Keys.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 26: Alicia Keys (2nd from L) and Nathan Morris, Wanya Morris, and Shawn Stockman of Boyz II Men perform onstage during the 62nd Annual GRAMMY Awards at Staples Center on January 26, 2020 in Los Angeles, California.   Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
AFP
Alicia Keys i Boyz II Men

- Uzmimo svi minutu i prisjetimo se Kobea i njegove 13-kćeri Gianne, osjetimo ih u našim srcima - dodala je Alicia, a onda su joj se na pozornici pridružili članovi benda Boyz II Men, s kojima je otpjevala njihovu pjesmu "It's So Hard to Say Goodbye to Yesterday" posvećenu Bryantu.

Zvijezde u dvorani nastup su pratile u potpunoj tišini, sa suzama u očima.

- Volimo te, Kobe - rekla je Keys.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 15:52