SPOT PUN SUZA

VIDEO: PJEVAČICA OBJAVILA PRVI VIDEO NAKON TEŠKE NESREĆE Zbog 40 šavova na licu mjesecima je izbjegavala javnost, evo kako danas izgleda

 
 Screenshot / YouTube

Pjevačica Carrie Underwood objavila je prvi video koji je snimila otkako je u studenom prošle godine proživjela groznu nesreću zbog koje je imala čak 40 šavova na licu i slomljeni zglob.

U videu za pjesmu ‘Cry Pretty’, prvi singl s Carrieinog novog, šestog studijskog albuma, 35-godišnja pjevačica plače pod tušem, a potom se trijumfalno vrati na pozornicu i pokušava se nositi s pritiskom slave, piše magazin People.

Premda se u sporu može vidjeti niz krupnih kadrova Carrieinog lica, na licu pjevačice ne vidi se niti jedan ožiljak. ‘Ispričavam se ako vam se ne sviđa što vidite, ali emocije me ponekad svladaju. I emocionalno raspadanje je potpuno ljudska osobina, ne možete se sakriti, ne možete pobjeći od istine’, pjeva u novom singlu.

Pjesmu je prvi put predstavila 11. travnja na prvom live nastupu, koji je bio prilično emocionalan, a potom je nastupila na dodjeli nagrada ACM Awards nekoliko dana kasnije.

Tada je po prvi put i progovorila o nesreći koja joj se dogodila. ‘Šetala sam pse i jednostavno sam se spotaknula i pala. Nisam vidjela zadnju stepenicu i nisam htjela pustiti uzice. Prioriteti! Zato mi je desna ruka dobro, ali htjela sam se zaustaviti i promašila sam stepenicu. Da sam pala bilo gdje drugdje, sve bi bilo u redu, ali taj jedan korak je sve pokvario’, rekla je u radijskom intervjuu.

Underwood je slomila zglob i imala teške ozljede lica oko usta. ‘Mislila sam da sam samo rasjekla usnu. Onda sam ušla u kuću, skinula jaknu i išla se pogledati. Sad sam prilično smirena oko toga, ali … nije bio lijep prizor’, rekla je. Mjesecima se nije pojavljivala u javnosti i na Instagramu je izbjegavala objavljivati vlastite fotografije.

Underwood je stekla slavu kao pobjednica Američkog idola 2005. Osim što je ovime najavila novi album, život joj se vratio uobičajenom tempu koji se uglavnom vrti oko trogodišnjeg sina Isaiahe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:30