LIJEPA I BEZ ZLATA

VIDEO: PJEVAČICA ŠOKIRALA OBOŽAVATELJE 'MODNIM' DODATKOM Pohvalila se novim izgledom, fanovi uzvratili: 'Strašno! Što ti je to u ustima?'

 
 Screenshot / Instagram

Pjevačica Rita Ora užasnula je obožavatelje kratkim videom na Instagramu na kojem je pokazala svoj novi modni dodatak - zlatni zub!

Blještavi makeover nije oduševio njezine pratitelje, već su uglavnom mišljenja da je uništila svoj savršeni osmijeh. ‘Strašno’ i ‘užasno’ bili su najčešći epiteti kojim su komentirali snimku.

27-godišnja pjevačica očito se spremila za božićni tulum jer nosi skupocjene naučnice, ogrlicu i sjajno sjenilo, a video je snimila na stražnjem sjedalu taksija.

‘Užas! Izgledaš kao da nemaš zuba’, napisao je jedan. ‘Ne izgleda atraktivno’, dodao je drugi. ‘Je li ovo stvarno? Ti si najljepša žena koju sam ikad vidio. Ovo je jednostavno pogrešno’, očajan je bio treći. 'Što ti je to u ustima', zapitala se jedna obožavateljica.

@seattlegold hooked me up! It’s Xmas tomorrow!!

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

No, Rita se nije obazirala komentare. Trenutno uživa u novoj ljubavi s američkim glazbenikom Andrewom Wattom. Zajedno su bili u božićnom šopingu, piše britanski Sun, i proveli ugodne blagdane zajedno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:16