ČEKALA JE PRAVU PRILIKU

VIDEO: POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALA BUDUĆA PRINCEZA U MLAĐIM DANIMA Procurio još jedan video Meghan Markle na početku karijere

 
 Screenshot / YouTube

Mediji ne prestaju kopati po prošlosti buduće britanske princeze Meghan Markle (36) pa je tako na servisima i društvenim mrežama ponovno osvanula reklama za čips Tostitos u kojem glavnu ulogu ima Meghan.

Godinama prije nego što je dobila ulogu karijere u TV seriji ‘Suits’, Markle se kao i svaka druga ambiciozna mlada glumica borila u Hollywoodu radeći koješta prije ‘prve prave prilike’.

Reklamu za Tostitos snimila je 2009. godine, a u njoj traži idealne grickalice za zabavu koju priprema. Premda je zaštitno lice reklame, glas pripovjedača u pozadini nije njezin.

Ovo nije prvi put da je u javnost isplivao video Meghaninih prijašnjih poslova. Gotovo godinu dana, tijekom 2006. i 2007., bila je angažirana kao hostesa u zabavnoj TV emisiji ‘Deal or No Deal’.

Prije pet godina i sama je za magazin Esquire rekla da je taj angažman prihvatila jer se u to vrijeme aktivno pripremala za razne uloge i odlazila na audicije. Njezine kolegice iz showa rekle su da je bila iznimno predana glumi, u svakoj je pauzi provjeravala audicije, čitala i vježbala scenarije, a opisuju je kao dragu i talentiranu osobu.

‘Radeći za ‘Deal or No Deal’ puno sam naučila i taj period života mi je pomogao shvatiti što radije želim raditi’, rekla je.

Danas je za Meghan sve to samo uspomena. Odustala je od uloge u seriji ‘Suits’, preselila iz Kanade u Veliku Britaniju i živi s princom Harryjem u kući na posjedu Kensingtonske palače. S nestrpljenjem se očekuje njihovo vjenčanje u dvorcu Windsor koje je zakazano za svibanj ove godine, a očekuje se oko 10.000 gostiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:54