ANĐEOSKI GLAS

VIDEO: POGLEDAJTE NASTUP KOJI JE RASPAMETIO CIJELI SVIJET Posrnula pjevačica u hidžabu senzacionalnom izvedbom oduševila sve

 
 Good Morning Britain screenshot

Veliku gužvu izazvala je pjevačica Sinead O’Connor koja je jučer gostovala u emisiji “Good Morning Britain” na ITV-ju. Uz to što je prouzročila masovno ježenje i more pohvala na društvenim mrežama kod gledatelja senzacionalnom izvedbom svoje najslavnije pjesme “Nothing Compares to You”, natjerala je jezičavog voditelja te jutarnje mozaične emisije Piersa Morgana da se ispričava gledateljima zbog psovanja u programu uživo.

Pjevačica, koja već godinama više pažnje izaziva brojnim problemima s mentalnim zdravljem nego pjesmama, progovorila je o svojoj karijeri i životu te otkrila kako je na početku karijere imala velikih problema s Princeom.

Ispričala je kako ju je slavni glazbenik 1990. godine pozvao u svoj dom u Malibuu, “a ona je naivno otišla sama”. Prince je, rekla je, pobjesnio kada je shvatio da ona ne želi biti njegova štićenica i upozorio je da u intervjuima ne smije psovati. Na kraju ju je i fizički napao a ona je pobjegla. Rekla je kako zna da nije jedina pjevačica koju je Prince, tada “na jako gadnim drogama”, napao.

Sinead, koja je prošle godine prešla na islam, u studio je došla s maramom na glavi i u majici duginih boja, a voditelju je objasnila kako se nije radilo o prelasku na drugu vjeru, nego je ona cijeli život bila muslimanka, samo to prije nije znala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:56