OBJAVLJEN TEASER

VIDEO: POGLEDAJTE SCENE IZ NOVOG JAMESA BONDA Daniel Craig posljednji put kao tajni agent 007: 'Postajem stariji i to je malo nezgodno'

 
 W8Media / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Objavljen je teaser za film 'No Time to Die', novo ostvarenje iz James Bond franšize. Teaser je najava za prvi foršpan koji će biti objavljen u srijedu, 4. prosinca.

Snimanje novog filma započelo je u travnju na Jamajci kada su producenti najavili da će Oskarovac Rami Malek glumiti glavnog negativca.

Craig po peti put glumi britanskog tajnog agenta 007. Potvrdio je da je ovo posljednji nastavak u kojem će igrati Bonda jer je vrijeme da ga zamijeni netko mlađi.

"To je jedan od najtežih, najzahtjevnijih ali i najljepših projekata za koji sam vezan. Treba uložiti puno energije u tu ulogu, a ja postajem stariji i zbog toga je malo nezgodno", rekao je nedavno 51-godišnji glumac koji je tijekom posljednjeg snimanja ozlijedio gležanj.

U novom filmu Bond uživa u mirnom životu nakon napuštanja tajne službe dok ga ne posjeti stari prijatelj Felix Leiter iz CIA-e i zatraži njegovu pomoć. Tada odlazi u misiju spašavanja otetog znanstvenika, a pritom će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom.

Film će se premijerno prikazati 3. travnja 2020. u Velikoj Britaniji, a 8. travnja u SAD-u.

James Bond franšiza jedna je od najunosnijih u filmskom svijetu. 'Spectre' iz 2015. je zaradio 880 milijuna dolara, a 'Skyfall' iz 2012. više od milijardu dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:10