TEŠKO BOLESTAN

VIDEO: POSLJEDNJIH MJESECI MUČI SE S NEŽELJENOM BOLEŠĆU Slavni komičar objavio šokantnu vijest: 'Nisam do sad imao snage pričati o tome'

 
Stephen Fry u studenom prošle godine
 Profimedia, Press Association

Jedan od najpoznatijih britanskih komičara, glumaca i voditelja Stephen Fry na Twitteru je s obožavateljima podijelio vijest da boluje od raka prostate.

Fry je snimio prilično emotivan video u kojem objašnjava kako je prije Božića posjetio svog liječnika i kako je do dijagnoze zapravo došao sasvim slučajno.

‘Posljednja dva mjeseca mučim se s prilično neželjenom i neočekivanom avanturom. Žao mi je što nisam imao snage govoriti o tome do sada, ali evo u videu objašnjavam što se događalo’, napisao je na Twitteru i zalijepio link na video objavljen na Youtubeu.

Između ostalog rekao je da liječnici nisu imali konkretan dokaz da se rak proširio, no zbog sumnje u metastaze operativnim su mu zahvatom osim prostate uklonili i dio limfnih čvorova. Na koncu je smirio gledatelje poručivši da se osjeća dobro, veselo i zdravo, a muškarcima je poručio da ne zanemaruju redovne preglede. 'Posljednjih godina doista uživam u životu, što nije tako često, i ne bih volio da život sad nestane', završio je.

Fry iza sebe ima nebrojene uloge na televiziji i filmu, no naša ga publika vjerojatno najbolje pamti po ulozi u serijama ‘Crna guja’ i ‘Jeeves i Wooster’ (kojoj je i autor uz Hugha Laurieja), te filmovima ‘Gosford Park’, ‘Život i smrt Petera Sellersa’, ‘V for Vendetta’ i mnogim drugima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:11