ISPRIČALA SE FANOVIMA

VIDEO: 'POTPUNO SAM SHRVANA, ALI OVO JE BILO NEIZBJEŽNO...' Lady GaGa otkazala turneju, zbog nepodnošljive boli ne može pjevati

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.02.2018. u 10:08

PARIS, FRANCE - NOVEMBER 30: Lady Gaga performs during the Victoria's Secret Fashion Show on November 30, 2016 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Victoria's Secret)
Getty Images for Victoria's Secret

 

Lady GaGa (31) u subotu je na društvenim mrežama objavila kako nažalost mora otkazati deset već dogovorenih koncerata u sklopu aktualne "Joanne World Tour" turneje - glazbena diva tako neće moći nastupati u Londonu, Manchesteru, Zürichu, Kölnu, Stockholmu, Copenhagenu, Parisu, Berlinu i Rio de Janeiru.

Američka pjevačica talijanskih korijena u dirljivoj objavi na Facebooku objasnila je zbog čega je morala donijeti takvu radikalnu odluku i ispričala se svim obožavateljima koji su već kupili karte.

- Potpuno sam shrvana, ne postoje riječi kojima bih mogla opisati koliko mi je teško... Ali da nisam napravila ovo, to bi značilo da ne stojim iza svojih riječi i svoje glazbe. Liječnici su mi savjetovali da se oporavljam kod kuće, što ću i napraviti... Moram... Dajem vam obećanje da ću se vratiti u vaše gradove, ali za sada moram staviti sebe i svoje zdravlje na prvo mjesto. Volim vas zauvijek, vaša GaGa - objavila je pjevačica.

Podsjetimo, Lady GaGi dijagnosticirana je fibromialgija, koju karakteriziraju jaki i kronični bolovi u cijelome tijelu, osjetljivost i zakočenje mišića, ligamenata i tetiva te mekih tkiva općenito, a oboljele muče i umor, nesanica te strašne glavobolje.

- Žao joj je što mora otkazati ostatak turneje, ali bol koju trpi bitno je utjecala na njezinu sposobnost pjevanja uživo - rekao je izvor blizak glazbenici.

 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo