OBUZELE GA EMOCIJE

VIDEO: POTPUNO SLOMLJEN PREKINUO KONCERT Elton John se bijesan rasplakao na pozornici: 'Moram ići, ne mogu više pjevati!'

 
 Getty Images

Vidno uznemireni Sir Elton John bio je prisiljen prekinuti koncert na Novom Zelandu zbog upale pluća, piše BBC.

Naime, 72-godišnji glazbenik ostao je bez glasa dok je izvodio pjesmu "Daniel", što je i obznanio svojoj publici kojoj se ispričao.

Sir Elton se u potpunosti slomio i zaplakao naslonjen na klaviru. Publika je glazbenika ispratila ovacijama dok je napuštao pozornicu.

- Potpuno sam ostao bez glasa. Ne mogu više pjevati! Moram otići, žao mi je, rekao je.

Tijekom koncerta Sir Elton John kazao je publici da mu je dijagnosticirana tzv. hodajuća upala pluća. Radi se o atipičnoj ili virusnoj upali pluća koja je najčešće uzrokovana respiratornim virusima, obično nakon infekcije gornjih dišnih puteva.

Klinička slika atipičnih upala pluća blaža je od klasičnih bakterijskih upala pluća te se one često nazivaju "hodajuće upale pluća". Simptomi su usporedivi sa simptomima prehlade te često uključuju kašalj, bol u prsima, grlobolju i glavobolju.

Sir Eltona Johna tijekom nastupa pregledalo je medicinsko osoblje te je, unatoč bolesti, odlučio nastupiti, no nije mogao dovršiti koncert.

Par minuta nakon što je napustio pozornicu, ponovno se ispričao publici putem emotivne objave na Instagramu.

"Svirao sam i pjevao sam iz srca, sve dok nisam ostao bez glasa. Razočaran sam i uznemiren te se ispričavam. Dao sam vam sve što sam imao. Hvala vam na vašoj podršci i na ljubavi koju ste mi iskazali tijekom nastupa. Vječno sam vam zahvalan", napisao je.

Sir Elton John još je 2018. najavio da će prekinuti s turnejama kako bi se posvetio svojoj obitelji, ali je najavio da će se oprostiti od obožavatelja serijom od 300 koncerata kroz tri godine.

Još uvijek nije poznato kako će bolest utjecati na ostale koncerte s obzirom na to da bi u sklopu turneje trebao održati još dva koncerta u Aucklandu u utorak i srijedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:27