MUČAN HOLIVUDSKI RAZLAZ

VIDEO: POTRESENA GLUMICA OPISALA KAKO JU JE PRETUKAO JOHNNY DEPP 'Divljački me vukao za kosu, a telefon je razbio na mom licu'

 
Amber Heard
 Screenshot / Youtube

Snimka potresnog svjedočenja američke glumice Amber Heard tijekom kojeg je iznosila detalje svog mučnog odnosa s Johnnyjem Deppom procurila je u nedjelju u Daily Mailu. U fokusu Heardinog svjedočenja bio je posljednji fizički obračun između nje i Deppa u svibnju 2016. godine. Upravo nakon tog incidenta odlučila je razvesti se od njega.

Glumičino svjedočenje datira iz kolovoza iste godine kada se u društvu svog i Deppovog odvjetnika prisjetila mučnih detalja tog incidenta u sklopu brakorazvodne parnice. U videu objašnjava da ju je Depp vukao za kosu i pogodio telefonom u lice. Kaže kako je na telefonskoj vezi bila prijateljica koja je i alarmirala hitne službe.

Kad je stigla policija, Heard je odbila dati izjavu jer, kaže, nije željela da incident dođe u medije.

"Sve čega se sjećam jesu psovke koje je sasuo mojoj prijateljici Io Tillett Wright dodajući kako me sada može imati. Zatim je zamahnuo mobitelom i bacio ga što je jače mogao u moje lice. Rekla sam: 'Pogodio si me. John, pogodio si me. Dušo, pogodio si me u oko", pričala je vidno potresena glumica.

"Počela sam plakati i on mi je prišao... Zgrabio me za glavu, rukom primio moju kosu i rekao: 'Pogodio sam te u oko, ha? Daj da vidim gdje sam te pogodio. Što ako te povučem za kosu?' Teško je to opisati, ali tada kao da me povlačio s jedne strane na drugu držeći me za kosu", govorila je i gestikulirala Heard.

Depp je, kako tvrdi Heard, nastavio ludovati i vikati pa njoj nije bilo druge nego iz sveg glasa tražiti pomoć nadajući se da je njezina prijateljica još uvijek na liniji te da će zvati policiju.

Nekoliko trenutaka poslije u stan u kojem se odvijala drama ušla je prijateljica Rocky, koja je imala svoj ključ, a nakon nje i jedan od Deppovih tjelohranitelja nakon čega je glumac napokon prestao maltretirati suprugu.

Heard je potom otišla u susjedni stan kod prijatelja i nazvala odvjetnika kako bi zatražila savjet što joj je činiti.

Inače, Depp tuži svoju bivšu suprugu za 50 milijuna dolara, tvrdeći da ga je klevetala pisanjem o zlostavljanju, a ova snimka je tek jedan od brojnih dokumenata podnesenih u tom slučaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:17