STRAH ILI PRISTOJNOST?

VIDEO: PRESTRAVLJENO LICE MELANIJE TRUMP POSTALO HIT NA INTERNETU Nakon što se rukovala s Vladimirom Putinom okrenula se prema kameri i - smrznula

 
Melania Trump, Vladimir Putin i Donald Trump
 Sputnik/Alexei Nikolsky/Kremlin / REUTERS

Korisnici društvenih mreža uvjereni su da je Melania Trump bila prestravljena nakon službenog susreta i rukovanja s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. O tome svjedoči nova snimka njihovog susreta u Helsinkiju u ponedjeljak.

Na kratkoj snimci možete vidjeti Prvu damu kako se smiješi dok stoji uz supruga Donalda Trumpa i pristojno čeka da on odradi službeno rukovanje s Putinom. Nakon američkog predsjednika stisak ruke dobila je i Melania, no kad se svi troje okrenu licem prema kamerama, njezin izraz, uvjereni su mnogi, ne pokazuje ništa drugo osim golemog straha.

‘Ne mogu prestati gledati ovu snimku Melanijinog lica nakon Putina. Pogledajte je, prestravljena je. Počinjem suosjećati s njom’, napisao je jedan korisnik.

Korisnica Twittera Valerie napisala je: ‘Izgleda kao da je upravo pogledala u oči zla.’ ‘Ona je jedina osoba u prostoriji koja razumije koliko je ovaj čovjek opasan’, dodao je Aaron.

Mnoge je ova reakcija podsjetila na Melanijinu promjenu izraza lica na suprugovoj inauguraciji kad joj je od razvučenog osmijeha u sekundi lice postalo kameno. Da Melania Trump ne skriva uvijek savršeno osjećaje, dokazala je već u više navrata u situacijama u kojima se čini da ne želi imati nikakvog posla s mužem.

Russia's President Vladimir Putin (C), U.S. President Donald Trump (R) and First lady Melania Trump pose for a picture with a football during a meeting in Helsinki, Finland July 16, 2018. Sputnik/Alexei Nikolsky/Kremlin via REUTERS  ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY.
Sputnik/Alexei Nikolsky/Kremlin / REUTERS
Melania Trump, Vladimir Putin i Donald Trump

Russia's President Vladimir Putin (R), U.S. President Donald Trump (C) and First lady Melania Trump attend a meeting in Helsinki, Finland July 16, 2018. Sputnik/Alexei Nikolsky/Kremlin via REUTERS  ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY.
Sputnik/Alexei Nikolsky/Kremlin / REUTERS
Melania Trump, Vladimir Putin i Donald Trump

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:40