DOKAZ NASILJA

VIDEO: PROCURILA SNIMKA PODIVLJALOG DEPPA Glumac razbijao po kući, a onda se okomio na Amber

 Screenshot / YouTube

Razvod Johnnyja Deppa i Amber Heard sve je samo ne civiliziran. Nakon što je Amber podnijela zahtjev za razvodom nakon 15 mjeseci braka optuživši ga za nasilje i svakodnevno ‘fizičko i psihičko maltretiranje’. Nakon toga su u javnost isplivale informacije da ni glumica nije nevinašce te da je prije sedam godina uhapšena zbog obiteljskog nasilja nakon što ju je prijavila bivša partnerica.

Amber je sudu odmah pokazala fotografije modrica po tijelu koje su nastale kad ju je 21. svibnja Depp pogodio iPhoneom u lice.

Portal TMZ sad je došao u posjed snimke te svađe koja je procurila na internet, a na kojoj se jasno vidi da Depp u ne pretjerano trijeznom stanju tetura po kuhinji, udara predmete, razbija kuhinjske elemente, a potom razbije čašu vina i podivlja kad shvati da Amber ima upaljenu kameru mobitela.

Susjeda para, Raquel Rose Pennington, na sudu je potvrdila da joj je glumica poslala poruku moleći je da dođe do nje, a nakon dolaska zatekla je Heard sklupčanu kraj kauča kako zaklanja glavu rukama dok Johnny urla na nju. ‘Dotrčala sam i stala između Johnnyja i Amber i molila ga da prestane vikati na nju. Johnny me odgurnuo i izvrijeđao. Uzeo je veliku bocu vina i mahao njom kao bejzbol palicom spreman razbiti sve oko sebe’, u izjavi je navela Pennington.

Premda je Depp na sudu još u svibnju porekao sve tvrdnje iznesene protiv njega, a njegov odvjetnik je ustvrdio da se Heard navodnim nasiljem želi financijski osigurati, snimka ipak dokazuje riječi glumice.

No, kako su rekli izvori bliski glumcu za TMZ, video je ‘uređen’ i ‘montiran’ te ima dijelova u kojima se vidi da se Amber smije i izaziva Deppa. I navodni ‘dokaz’ je samo podvala s njene strane prema njihovim riječima.

Također, moguće je da sud neće prihvatiti video, djelomice stoga što su neki dijelovi izrezani, a i djelomice zato što Depp nije znao da ga se snima, a da bi snimka poslužila kao dokaz, trebalo bi njegovo dopuštenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:11