MOGLO JE I PUNO GORE

VIDEO: RICHARD HAMMOND SE JAVIO IZ BOLNIČKE POSTELJE U ŠVICARSKOJ 'Da, istina je, slupao sam se. Dobit ću švicarsko vojničko koljeno...'

Richard Hammond
 Screenshot / DRIVETRIBE

Ozlijeđeni voditelj emisije The Grand Tour Richard Hammond (47), koji je u subotu tijekom snimanja emisije u Švicarskoj doživio prometnu nesreću u automobilu Rimac Concept One, obratio se javnosti putem video poruke koju je naslovio 'Nisam mrtav'.

'Da, istina je, slupao sam se. Zato sam trenutno u bolnici u Švicarskoj te će doktori od mojeg koljena napraviti švicarsko vojničko koljeno', rekao je Hammond na početku videa.

'Htio bih se ovim putem zahvaliti svom bolničkom osoblju koje mi je pomoglo, i na terenu, i u bolnici. Hvala Jamesu Mayju koji je prokrijumčario bocu džina u moju sobu. To vjerojatno nisam trebao reći.'

Hammond se potom ispričao ženi i kćerima zbog svog ponašanja.

'Mindy, Izzy, Willow, žao mi je što sam takav kolosalni...', započeo je ispriku Hammond da bi se u tom trenutku u kadru pojavila knjiga 'The Idiot Brain' Deana Burnetta koju drži James May, sugerirajući da se Hammond slaže s ocjenom svog ponašanja kao 'idiotskog'.

Video je zaključio najavom da će uskoro objaviti još informacija o nesreći koju je pretrpio i oporavku koji će uslijediti.

Podsjećamo, ovo nije prvi put da je Hammond 'prevario smrt'. U nesreći 2006. Hammond je izletio pri brzini većoj od 300 kilometara na sad i tada je prošao s teškim ozljedama glave.

Rimac Concept One koji je Hammond vozio potpuno je izgorio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:22