SISTINE STALLONE

VIDEO: ROCKYJEVA KĆI PRAVA JE BOMBA I NIMALO SE NE SRAMI! Procurila snimka kako mlađahna ljepotica skakuće u prozirnom donjem rublju!

Sistine Stallone
 Screenshot / YouTube

Slavni Sylvestera Stallone u nedjelju je na dodjelu Zlatnih globusa u Los Angeles stigao sa suprugom Jennifer Flavin i njihovim prekrasnim kćerima Sistine, Scarlet i Sophijom. Djevojke ne samo da su plijenile pažnju već su i osvojile titulu Miss Zlatnih globusa koja se dodjeljuje ‘domaćinima’ već dugi niz godina, ali uvijek djeci ili članovima obitelji slavnih osoba.

No, čini se da je ovo tek početak njihove slave. Jedna od tri kćeri glumca poznatog po ulogama u filmovima kao što su 'Rambo' i 'Rocky', 18-godišnja Sistine Stallone ogolila se za novo izdanje magazina Love, a u sklopu fotografiranja za editorijal snimljen je i seksi video.

@sistinestallone by @douginglish @seanknight @marcjacobs

A video posted by LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) on

Materijali su se brzinom munje proširili po internetu, a mlađahna Sistine pokazala je da je odlučila ići stopama majke Jennifer, bivše manekenke, piše Daily Mail.

Dok skakuće po krovovima i ulicama u prozirnom donjem rublju Marca Jacobsa, buntovna kći pokazala je tako svoju erotsku stranu i sklonost provokativnoj modi.

Actor Sylvester Stallone poses with his wife Jennifer Flavin (C), and their daughters, 2017 Miss Golden Globe Sistine Stallone (L), Scarlet Stallone (2nd R) and Sophia Stallone during the 74th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S., January 8, 2017.   REUTERS/Mike Blake
Mike Blake / REUTERS
Sylvester Stallone sa suprugom Jennifer Flavin i kćerima Sistine, Scarlet i Sophijom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:04