FUJ, BACILI...

VIDEO: RUKUJE SE S OBOŽAVATELJIMA, ALI MU SE TO GADI Robbie Wiliams složio neponovljivu facu nakon rukovanja pa na pozornici čistio ruke antiseptikom

 Screenshot / YouTube

Jedan od omiljenih britanskih pop pjevača prgavog jezika, Robbie Williams, na Staru je godinu održao koncert u dvorani Central Halla u Westminsteru. Doček je ispunio sva očekivanja, no korisnicima društvenih mreža nije promakla jedna neobičnost.

Williams je publici odmah rekao da su ga unaprijed upozorili i zabranili mu prostote i psovke koje se obavezao izbjeći. Naravno, teško ih je izbjeći kad su sastavni dio pjesama, pa je na izvedbi ‘Come Undone’ publika preuzela i otpjevala sve psovke umjesto njega.

Zvijezda je bez problema uspostavila kontakt s publikom, a onda se na pjesmi ‘Auld Lang Syne’ spustio među obožavatelje, kratko s njima zaplesao i zapjevao, a s mnogima se rukova i dijelio ‘petice’, piše Indy100.

Međutim, odmah se nakon toga vratio na pozornicu i uzeo gel za dezinfekciju ruku te pritom napravio tako gadljivu facu da je obožavatelji nisu propustili pretvoriti u prvi ovogodišnji meme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:46