WILL SMITH OTVORENO

VIDEO: SLAVNI GLUMAC SE SLOMIO U SUZAMA PRED ŽENOM, KĆERI I PUNICOM 'Mislim da sam se tad najgore osjećao u našem braku, ponašao sam se užasno'

 
 Profimedia, Xposurephotos

Will Smith (50) gostovao je u emisiji svoje supruge Jade Pinkett Smith (47) koja je pokrenula seriju Red Table Talk (Razgovori za crvenim stolom), i to u sklopu Facebook Watcha. Obitelj Smith pokazala se dosad jako otvorenom zbog čega američki mediji hvale njezin projekt.

Glumac je iskreno pričao o periodu u kojem se osjećao najgore kao muž i otac. Dok je pričao, sjedio je preko puta supruge, kćerke Willow i punice Adrienne Banfield-Jones.

- Bio je jedan period kad se mama budila i plakala čak 45 dana zaredom. Počeo sam voditi dnevnik - rekao je Smith obraćajući se kćeri. Na to ga je Jada upozorila da je propustio koji dan, a on je odgovorio:

- Bilo je to svako jutro. Mislim da sam se tad najgore osjećao u našem braku. Imao sam osjećaj da sve krivo radim. Grozno sam se ponašao.

Ovo nije prvi put da je slavna glumačka obitelj otvorena o privatnim odnosima i intimnim trenucima. U prethodnim epizodama Pinkett Smith je otvoreno pričala o svojoj ovisnosti o seksu i alkoholu, a Willow (17) je otkrila da se samoozlijeđivala kao mlađa, piše Digital Spy.

- Sjećam se da sam dotakla samo dno kad sam bila sama kod kuće, popila dvije boce vina i otvorila treću. Onda sam zastala, zaustavila sama sebe i shvatila da sam sama kod kuće i pijem treću bocu vina. Tad sam shvatila da imam problem. Zato sam skroz prestala piti alkohol. To je moj problem, partijanerica sam i lako se predam užicima, porocima, postanem opsjednuta. A ne radi se o tome što radite, nego kako i zašto. Problem je u ponašanju koje prati poroke jer ako želite puno seksa, to je super, ali zašto to želite? To morate shvatiti - rekla je Jada.

BGUK_1369997 - ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES ** Los Angeles, CA  - Will Smith chokes back tears as he admits:
Profimedia, Xposurephotos
Jada, Willow i Will Smith, Adrienne Banfield-Jones (okrenuta leđima)

U najavi za novu epizodu glumac se slomio u suzama, a u jednom trenutku slavni holivudski par prizna da se više ni ne doživljavaju kao bračni, nego kao životni partneri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:40