KATASTROFALNO PONAŠANJE

VIDEO: SLAVNI PJEVAČ NOGOM ODALAMIO FOTOGRAFKINJU Izgubio kontrolu na koncertu, no ona je sve snimila, pa završila na Hitnoj!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.12.2017. u 12:22

Screenshot / Instagram

 

Frontmen benda Queens of the Stone Age, Josh Homme, ponio se krajnje nasilno i nekorektno prema fotografkinji koja je uživala u koncertu u Los Angelesu u prvom redu. Hodajući s jedne na drugu stranu pozornice Homme je usputno jadnu ženu odalamio nogom u lice.

Fotografkinja Chelsea Lauren objavila je video incidenta na društvenim mrežama na kojem se jasno vidi da je Homme udara nogom dok ona fotografira iz prvog reda, piše BBC.

‘I sad ću provesti večer na hitnoj. Sad ozbiljno pitam, pa tko ovo radi’, napisala je preneražena žena i za Variety rekla da je to očito napravio namjerno:

‘Vidjela sam ga kako mi prilazi pa sam se uhvatila fotića. Pogledao me ravno u oči, a onda jako zamahnuo nogom i u pumnom zamahu me udario u lice.’ Protiv pjevača je podnijela prijavu policiji, a naknadno je objavila i fotografije nastale točno prije udarca. Imala je masnicu kod obrve i ozljede na vratu, a uz to je napisala: ‘Za ovo nitko drugi nije odgovoran osim Josha.’

 

Homme (44) je naknadno izdao priopćenje u kojem se ispričava zbog incidenta tvrdeći da nije htio namjerno nekome nanijeti bol. Napisao je da ‘je bio izgubljen u mislima, uživljen u nastup’ kad je nogom udario opremu na pozornici, a onda i gđicu Lauren. ‘Nemam razloga ni opravdanja za ovo što sam napravio. Bio sam potpuni kreten i jako mi je žao. Nadam se da će Chelsea prihvatiti moju iskrenu ispriku’, napisao je.

Njegova je isprika objavljena i na službenom profilu benda na Twitteru, no mnogi su obožavatelji stali na stranu fotografkinje. Čak je i Hommeov prijatelj, poznati chef Anthony Bourdain, komentirao da je slabić.

 

Hommeu ovo nije prvi put da ga kritiziraju zbog nasilnog ponašanja na pozornici. Prije devet godina optužili su ga za homofobiju jer je uvrijedio obožavatelja na koncertu u Norveškoj. Prijetio mu je da će ga udariti, a onda je bacio bocu na njega.

Izdvajamo