PRELUDO

VIDEO: SNAGATOR OBORIO OBOŽAVATELJE S NOGU Pogledajte kakav je show Jason Momoa izveo s medvjedom od 400 kilograma: 'Što sve radimo zbog umjetnosti'

 
 Screenshot / Instagram

Gledali smo ga kao novog Conana, kao Aquamana, kao Khala Droge iz prve sezone ‘Igre prijestolja’, muž je predivne Lise Bonet (koja se pak proslavila u ‘Cosby Showu’), a kako vidimo, nema problema stati oči u oči s medvjedom.

Glumac Jason Momoa podijelio je s obožavateljima na Instagramu kratki video snimljen za novu seriju ‘See’, u kojem keksić ustima dijeli s medvjedom. Za potrebe serije 40-godišnji se glumac morao pohrvati sa 400 kilograma teškim smeđim medvjedom, a da bi to uspjeli snimiti, životinja i on su se morali prethodno upoznati i sprijateljiti.

Momoa je morao u usta staviti keksić koji mu je onda medvjed oteo, također ustima. Glumac je iste sekunde odmaknuo lice, pobrisao slinu i prasnuo u smijeh.

- Što sve radimo zbog umjetnosti - napisao je uz video.

Premda je većina obožavatelja oduševljena više-manje svime što Momoa napravi, ova mu je objava među popularnijima. Možda zato što je bilo i onih koji su ga kritizirali što je uopće pristao glumiti uz divlju životinju koja umjesto u prirodnom staništu, u divljini, živi u zatočeništvu zbog zabave ljudi.

U intervjuu je ranije priznao da je bio jak preplašen snimati scene s medvjedom, no trener ga je uvjerio da će sve biti u redu pa nije imao previše izbora - morao mu je vjerovati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:00