PROTOKOLARNO POSRTANJE

VIDEO: SNIMKA KOJA JE ZAPALILA INTERNET Fanovi Meghan Markle tvrde: 'Vojvotkinja je bila na rubu suza nakon onog što joj je napravio princ Harry'

 
 Screenshot / YOUTUBE

Dok su prošle subote s ostalim članovima britanske kraljevske obitelji sudjelovali u ceremoniji Trooping the Colour, ceremoniji koju izvode svi vojni rodovi Ujedinjenog kraljevstva i Commonwealtha i koja označava službeni kraljičin rođendan, vojvoda od Sussexa princ Harry (34) svojoj je supruzi vojvotkinji od Sussexa Meghan Markle (37) rekao da se "okrene prema naprijed", piše Daily Mail.

Princ Harry svojoj se supruzi Meghan obratio neposredno prije intoniranja britanske himne dok su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa s ostalim članovima kraljevske obitelji na balkonu palače Buckingham pratili defile vojnika. Prema tvrdnjama stručnjaka za čitanje s usana koji je analizirao snimku koja je objavljena na YouTube kanalu britanske kraljevske obitelji, Harry je svojoj supruzi rekao dvije fraze - "da, to je točno" i "okreni se... pogledaj".

Na istoj se snimci može vidjeti kako je Meghan u jednom trenutku bila okrenuta bočno prema otvoru balkona palače te da je sudjelovala u razgovoru koji joj se odvijao iza leđa. Vidjevši da njegova supruga nije spremna za službeni dio ceremonije - intoniranje himne - Harry joj se obratio s riječima "okreni se prema naprijed... pogledaj". Meghan se na to okrenula prema otvoru balkona i okupljenima ispred balkona.

, Image: 446969416, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Revni pratitelji kraljevske obitelji na društvenim su mrežama ustvrdili da je Harry bio pretjerano grub prema svojoj supruzi koja se još uvijek privikava na kraljevski protokol. Drugi su pak rekli da je "okreni se... pogledaj" bio namijenjen djeci koja su stajala par redova ispred vojvode i vojvotkinje od Sussexa jer su se umirili čim su čuli Harryjeve riječi.

Kako piše The Sun, neki korisnici društvenih mreža misle da je Meghan zbog Harryjevog prijekora bila na rubu suza. "Izgledala je kao da se suzdržava od plača. Bilo je to kada se drugi puta okrenula. Izgledalo je kao da ju je ošinuo pogledom da prestane. Okrenula se kao da je ljudski tornado", napisao je jedan korisnik.

"Vidim da Meghan još uvijek ne slijedi protokol. Harry ju je dva puta morao ispraviti i u lice joj reći da se okrene naprijed. Ona se naposljetku okrenula i izgledalo je kao da će početi plakati", dodao je drugi korisnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:45