'DOMAĆA' SEZONA

VIDEO: STIGLA NAJAVA ZA NOVU SEZONU GRAND TOURA Popularna Amazonova serija bit će puna Hrvatske - od Rimčevog Concept Onea do naših kanadera

 
 Screenshot / YouTube

Uskoro počinje emitiranje druge sezone popularne Amazonove serije The Grand Tour, a u srijedu je objavljen i prvi trailer za novu sezonu, u kojoj možemo vidjeti i prizore iz Hrvatske, kao i Rimac Concept One, koji je 'nastradao' prilikom snimanja.

Podsjetimo, The Grand Tour je zabavna serija koju producira Amazon, koju vode tri bivša voditelja megapopularne BBC-jeve serije 'Top Gear' - Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May.

Jedna od epizoda ove sezone smještena je i u Hrvatsku, a u snimanju je sudjelovala i Protupožarna eskadrila 93. zrakoplovne baze Zadar, čiji kanader možemo i vidjeti u jednom trenutku tijekom trailera.

Iako se u traileru može vidjeti i Concept One, ni na koji način se ne spominje nesreća u kojoj je u potpunosti uništen taj skupocjeni automobil, a vozač Richard Hammond je na neko vrijeme završio u bolnici.

Jedini suptilni trag da je došlo do nesreće je odabir pjesme koja prati trailer - 'Live and Let Die' (Živi i pusti umrijeti) Paula McCartneyja, snimljene za istoimeni film o Jamesu Bondu iz 1973.

S obzirom na količinu 'hrvatskih' sadržaja u novoj sezoni, za očekivati je da će biti posebno zanimljiva i domaćoj publici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:26