ŽELI U MODU

VIDEO: SUPRUGA 'EL CHAPA' DEBITIRALA U REALITY SHOWU Bivša misica u razgovoru sa sinom 'Kume kokaina': 'Ja sam normalna žena'

 
Emma Coronel Aispuro
 REUTERS

Supruga meksičkog narkobosa i bivšeg vođe kartela Sinaloa Joaquína Archivalda Guzmána Loere "El Chapa" (špa. "Kratki") Emma Coronel Aispuro (30) u nedjelju je debitirala u reality emisiji "Cartel Crew" televizijske postaje VH1 te otkrila da bi htjela pokrenuti modnu liniju koja će nositi ime njezinog supruga, piše Daily Mail.

Coronel Aispuro u emisiji je viđena kako razgovara s Kolumbijcem Michaelom Blancom, najmlađim sinom "Kume kokaina" Griselde Blanco, i njegovom partnericom Marie Ramírez de Arellano na jahti u američkom gradu Miamiju. Daily Mail je od televizije VH1 doznao da će se supruga 62-godišnjeg "Kratkog" pridružiti drugoj sezoni emisije.

Blanco je Coronel Aispuro pričao o gubitku majke, koja je 3. rujna 2012. godine ubijena u gradu Medellinu u Kolumbiji. Rekao joj je i da zna da su oboje prije patili. Nakon toga su se okrenuli poslovnim temama. "Razmišljam o pokretanju linije odjeće koja će nositi Joaquínovo ime. Uzbuđena sam da počnem s ovim projektom. Pokušavam raditi ono o čemu smo (Joaquín) i ja pričali, što smo željeli", rekla je Coronel Aispuro Blancu.

"Nemoj se bojati, nemoj dopustiti da te taj osjećaj zarobi jer sada je tvoj trenutak da zasjaš. Osjećam to, Emma i ja odajemo počast našim voljenima i radimo to na legalan način", odgovorio joj je Blanco. "Tužno da o nama sude bez da nas poznaju. Ponekad želiš biti normalna osoba. Ja sebe smatram normalnom ženom. Većinu vremena pokušavam ostati pozitivna i ne žalovati zbog toga što se dogodilo", nastavila je Coronel Aispuro.

Emisija "Cartel Crew" prati živote osam osoba koje su povezane s narko kartelima, a koje žele napraviti novi život za sebe. Coronel Aispuro se u emisiju svakako uklapa, budući da je trenutno u braku s "Kratkim", na životnu kaznu zatvora osuđenim bivšim šefom narko kartela Sinaloa. Coronel Aispuro i "Kratki" u braku su od 2007. godine, a zajedno imaju sedmogodišnje blizanke. Supružnici su se upoznali na natjecanju ljepote "Kava i Guava Festival" u gradu Canelasu kada je Coronel Aispuro imala 18 godina. "Kratki" ju je navodno na tom događaju odmah zaprosio.

Joaquín Archivaldo Guzmán Loera doživotnu kaznu zatvora služi u strogom zatvoru nedaleko od američkog grada Florence u saveznoj državi Colorado. Neslužbeno ime toga zatvora je "Alkatraz Stjenjaka".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:06