PUT IZ SNOVA

VIDEO: TRUMPOVA NAJMLAĐA KĆI SNIMLJENA U LUDOM NOĆNOM PROVODU U BEOGRADU Čim je stigla u Srbiju, odmah otišla u izlazak

 
Tiffany Trump, u krugu scena tijekom njezinog provoda u Beogradu
 Profimedia, Backgrid UK

Tiffany Trump, najmlađa kći američkog predsjednika Donalda Trumpa, u ponedjeljak navečer je stigla u Beograd u kojem se namjerava zadržati 11 dana, pišu srpski mediji.

Ona je u Srbiju stigla sa svojim dečkom Michaelom Boulosom i zajedničkim prijateljem, a uz njih su i prilično jake snage sigurnosti koje brinu da putovanje prođe u najboljem redu i bez incidenata. Kako javlja Kurir, Tiffany Trump je u utorak prošetala Beogradom nakon čega se uputila u hotel u kojem je smještena u najboljem apartmanu. Ispred hotela ju je za to vrijeme čekao službeni auto američke ambasade, uz dva policijska vozila.

Mjere sigurnosti pojačane su i u hotelskom lobiju - desetak minuta prije nego se Tiffany spustila iz hotelske sobe, do prizemlja je došla jedna djevojka iz njezine osobne pratnje koja je obavijestila osiguranje da će se i kći američkog predsjednika uskoro spustiti.

View this post on Instagram

Поздрав из Србије

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Osim osiguranja, Tiffany i njezinog dečka, u lobiju su čekali i mladić koji je s njima doputovao u Beograd te dvije "plave dame". S njima su Trumpova kći i njezin dečko neko vrijeme razgovarali i šalili se, a pri odlasku im je Tiffanyn dečko i poslao poljubac. Pritom osiguranje sve prati budnim okom, imaju bubice u uhu te neprestano komuniciraju međusobno, navode beogradski mediji.

I dok je današnji dan zasad prošao u mirnom razgledavanju, u ponedjeljak se Tiffany Trump, prema pisanju Blica, doista ludo provodila.

Naime, Blic je došao do snimke, koju možete vidjeti na ovom linku, na kojoj se vidi kako Tiffany uživa u melodijama specifičnim za naše istočne susjede. Tako su joj i, citiramo Blic, "harmoniku svirali na uvce", prilikom čega nije skidala osmijeh s lica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:20