GLUMAC UHAPŠEN

VIDEO: UHAPŠEN ALEC BALDWIN 'Potpuno je izgubio živce zbog poteza bahatog vozača i snažno ga udario'

 
Ilustracija: Alec Baldwin napao je fotografa 2013. jer je njemu i supruzi Hilariji postavio nekoliko pitanja o novorođenoj bebi
 Profimedia, AKM-GSI

Glumac Alec Baldwin uhapšen je u petak nakon što se navodno potukao u West Villageu u New Yorku.

Izvor iz policije je za NBC rekao da je do svađe, a potom i do fizičkog obračuna došlo zbog parkirnog mjesta. Priveden je u policijsku stanicu na obradu ranije poslijepodne, a iz njujorške policije rekli su da će biti optužen za napad i prijetnju.

Baldwin je izgubio živce nakon što mu je bahati vozač uzeo mjesto koje je čekao. Izvor iz policije rekao je da ga je snažno udario u lijevu stranu lica. Žrtva se požalila na jaku bol pa je prevezena u bolnicu.

Glumca će nakon utvrđenih činjenica u policiji pustiti kući, a prvo sudsko ročište očekuje se idući mjesec.

Ovo mu nije prvi sukob sa zakonom. Prije četiri godine uhapšen je zbog narušavanaj javnog reda i mira, prije pet se našao u fizičkom sukobu također na cesti, a ranih devedesetih zbog napada na fotografa. Baldwin ima četvero djece mlađe od pet godina, te odraslu kćer Ireland s prvom ženom Kim Basinger. Ireland je jednom prilikom na Twitteru stala na očevu stranu i rekla da zapravo zaslužuje priznanje jer se dobro nosi s agresivnošću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:56