GAF RODA STEWARTA

VIDEO: VELIKA ROCK ZVIJEZDA IMITIRALA ISISOV NAČIN ODRUBLJIVANJA GLAVE Pjevač zgrozio javnost groznom šalom koju je objavila njegova supruga

Rod Stewart ispričao se javnosti zbog neslane šale koju je sa svojim društvom izveo u pustinji u Abu Dhabiju, a koju je njegova supruga Penny Lancaster snimila i postavila na Instagram.

Video snimka koja prikazuje 72-godišnjeg Stewarta kako simulira obezglavljivanje svog prijatelja koji kleči na pustinjskom pijesku zgrozila je dio javnosti jer podsjeća na stravična događanja koja izvode pripadnici Islamske države, a koja smo, nažalost, imali prilike vidjeti u više navrata.

Sandy Afternoon

A post shared by Penny Lancaster (@penny.lancaster) on

Poznati pjevač zamolio je za oprosti i razumijevanje, objašnjavajući kako su, izvodeći ovu neslanu šalu, aludirali na scenu iz serije Igra prijestolja, ni ne pomišljajući na ikakvu povezanost sa strahotama koje se pripisuju Islamskoj državi.

Ipak, izjavio je kako razumije da je njihova snimka krivo protumačena te da šalje najdublje isprike onima koje je povrijedio. Bez obzira na ispriku, mnogi i dalje smatraju kako je video itekako naštetio kultnom pjevaču koji se trenutno nalazi na svjetskoj turneji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:23