ĐOKOVIĆI U PRAGU

VIDEO: VELIKI TENISKI ZAVODNIK NIJE PUŠTAO JELENU IZ ZAGRLJAJA Pogledajte kako je Novakova reakcija nasmijala sve i postala hit: 'Previše je srdačan'

 
 Screenshot / Twitter

Najveći zavodnik s teniskih terena Radek Štepanek prošle se godine povukao iz profesionalnog tenisa, no nakon toga se priključio kao jedan od trenera timu Novaka Đokovića.

Stoga ne čudi da je susret tenisača na aerodromu u Pragu bio srdačan i topao. Možda i previše srdačan ako pitate Novaka.

Pored brojnih novinara i fotografa bračni par Đoković je na aerodromu u Pragu dočekao i Radek Štepanek. Osim poslovnih uspjeha veže ih očito i blisko prijateljstvo, no Novak ipak ima granicu bliskosti.

Radek je odmah zagrlio Novaka, a potom i Jelenu koju je dočekao s cvijećem. Potom ju je još jednom zagrlio na što je reagirao Novak. S gestom razdvajanja rekao je to dosta i nasmijao ženu, prijatelja, ali i novinare.

Češki bivši tenisač na glasu je kao veliki zavodnik. Ni kad je bio u naponu snage, nije odolijevao zabavi i lijepim ženama, posebno kolegicama tenisačicama.

Svojedobno je bio zaručen sa Švicarkom, tada najboljom svjetskom tenisačicom Martinom Hingis. Prekinuli su 2007. Nakon toga je dvije godine bio u braku s bivšom češkom tenisačicom Nicole Vaidišovom, no prevario ju je s Petrom Kvitovom, također tenisačicom, pa se i taj brak raspao. Ove se godine ponovno oženio, i to za Nicole, koja je u srpnju rodila njihovu prvu bebu, kćer Stellu.

Supružnici Đoković imaju dvoje djece, četverogodišnjeg Stefana i jednogodišnju Taru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:27