TEŠKI DANI SHANNEN DOHERTY

VIDEO: VODITELJICA NIJE MOGLA SUSPREGNUTI SUZE Prva ispovijest zvijezde 'Beverly Hillsa' o borbi s rakom dojke: 'Postala sam sasvim druga osoba'

 Screenshot

Iako svoju borbu s rakom svakodnevno dokumentira na Instagramu gdje objavljuje svoje fotografije uz motivirajuće poruke onima koji se nalaze u istoj situaciji kao što je i ona, glumica Shannen Doherty sada je po prvi put nakon što joj je rak dojke dijagnosticiran prošle godine u veljači odlučila javno progovoriti o svemu što prolazi.

Svoje strahove i misli otkrila je u razgovoru s Chelsea Handler koja je tijekom intervjua jedva suzdržavala suze, piše Daily Mail. Shannen trenutačno prolazi kroz kemoterapiju, a priznala je da ju je ova teška bolest natjerala da se pogleda u nekom sasvim drugom svjetlu.

- Ono što je teško, a istovremeno i zanimljivo jest da te rak u isto vrijeme i spusti i izgradi u jednu sasvim novu osobu. Osoba za koju sam mislila da trebam biti ili za koju sam mislila da sam bila prije samo šest mjeseci, nestala je. U jednom trenutku sam shvatila kako sam mislila da sam hrabra i graciozna, a zapravo sam se samo skrivala. Ponekad mislim da neću uspjeti, ali pokušavam ostati snažna - govorila je Shannen u suzama.

Zvijezda serije 'Beverly Hills' priznala je da se brine o utjecaju svoje bolesti na druge ljude, pogotovo na njezinog supruga Kurta Iswarienka.

- Bilo mi je jako teško. Teško u smislu da sam se sjetila tko sam bila i tko sam sada te u kakvim se uvjetima snalazim. Treba snage za to prihvatiti. Ponekad pogledam u supruga i pomislim 'čovječe, oprosti' - pričala je Shannon sa suzama u očima.

Glumica i voditeljica znaju se godinama, no zbližile su se zadnjih mjeseci. Jednom prilikom Shannen je Chelsea posvetila i post na društvenoj mreži.

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

- Uvijek smo se sretale i izmijenile bismo brojeve, razgovarale o planovima. Zadnjih mjeseci svaki je tjedan jednu večer sa mnom. Možda pravi ljudi jednostavno uđu u tvoj život u pravo vrijeme - napisala je Shannen tada.

Podršku glumici u ovom teškom životnom razdoblju javno je pružila i Tori Spelling, njezina kolegica iz 'Beverly Hillsa'.

- Nisam je osobno vidjela, ali hrabro je to što ne skriva s čim se suočava i što je to uz pomoć fotografija odlučila podijeliti - zaključila je Tori i dodala da se divi njezinoj odlučnosti.

A video posted by ShannenDoherty (@theshando) on

A video posted by ShannenDoherty (@theshando) on

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:14