PLES SREĆE

VIDEO: WILL SMITH ISMIJAO OVISNIKE O DRUŠTVENIM MREŽAMA Više od šest milijuna ljudi lajkalo njegovu sprdnju pada Facebooka i Instagrama

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.03.2019. u 09:55

Screenshot / Instagram

 

U srijedu oko pet sati poslijepodne korisnici društvenih mreža počeli su primjećivati da se nešto neobično događa, a onda i prijavljivati probleme s Facebookom i njegovim drugim velikim servisima poput Instagrama i WhatsAppa. Neki se nisu uopće mogli ulogirati, neki nisu mogli objavljivati sadržaj, nekima nisu radile poruke…

Radi se najdužem periodu nedostupnosti Facebooka u povijesti te društvene mreže. Premda se u četvrtak situacija normalizirala, Facebook je i dalje nedostupan brojnim korisnicima u svijetu.

Sve je to bio odličan povod da se u trenucima dostupnosti društvene mreže zatrpaju urnebesnim šalama na račun ovisnika o tim servisima.

Među onima koje je pad mreže očito zabavio, našao se i Will Smith. Snimio je kratak video u kojem pleše od sreće na sve četiri nakon što je otkrio da je Instagram ponovno proradio. Njegova sprdnja skupila je više od šest milijuna lajkova!

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo