PLES SREĆE

VIDEO: WILL SMITH ISMIJAO OVISNIKE O DRUŠTVENIM MREŽAMA Više od šest milijuna ljudi lajkalo njegovu sprdnju pada Facebooka i Instagrama

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.03.2019. u 09:55

Screenshot / Instagram

 

U srijedu oko pet sati poslijepodne korisnici društvenih mreža počeli su primjećivati da se nešto neobično događa, a onda i prijavljivati probleme s Facebookom i njegovim drugim velikim servisima poput Instagrama i WhatsAppa. Neki se nisu uopće mogli ulogirati, neki nisu mogli objavljivati sadržaj, nekima nisu radile poruke…

Radi se najdužem periodu nedostupnosti Facebooka u povijesti te društvene mreže. Premda se u četvrtak situacija normalizirala, Facebook je i dalje nedostupan brojnim korisnicima u svijetu.

Sve je to bio odličan povod da se u trenucima dostupnosti društvene mreže zatrpaju urnebesnim šalama na račun ovisnika o tim servisima.

Među onima koje je pad mreže očito zabavio, našao se i Will Smith. Snimio je kratak video u kojem pleše od sreće na sve četiri nakon što je otkrio da je Instagram ponovno proradio. Njegova sprdnja skupila je više od šest milijuna lajkova!

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo