NESTAŠNO

VIDEO ZBOG KOJEG BI ANA KURNJIKOVA MOGLA PODIVLJATI! Obožavateljica nasred pozornice 'nasrnula' na Enriquea, a njegova reakcija zaprepastila je sve

 
 Suzanne Kiel / YOUTUBE

Španjolski se pjevač Enrique Iglesias (43) na nedavnom koncertu u Amsterdamu na pozornici ljubio s obožavateljicom, piše Mundo Deportivo. Iglesias i obožavateljica, međutim, nisu stali na ljubljenju, već su se i hvatali za stražnjice.

Iglesias i obožavateljica dugačke smeđe kose obučena u crnu majicu i tajice s uzorkom leoparda strasti su razmijenili tijekom pjesme "Hero", kada ju je španjolski pjevač pozvao na pozornicu.

Od trenutka kada se popela na pozornicu, obožavateljica Iglesiasa nije prestala grliti, na čemu joj je on uzvratio, uhvativši je za stražnjicu. Iglesias se potom od djevojke malo odmaknuo kako bi joj nastavio pjevati, međutim ubrzo su se opet približili i obožavateljica je poljubila španjolskog pjevača, koji se tom poljupcu nije usprotivio. Iglesias i obožavateljica potom su nastavili plesati, s tim da je pjevač njezinu ruku stavio na svoju stražnjicu, što ona nije odbila.

Nakon još nekoliko zagrljaja, Iglesias je pjesmu priveo kraju i obožavateljica se s pozornice spustila nazad u publiku.

Podsjećamo, Enrique Iglesias u braku je s bivšom ruskom tenisačicom Anom Kurnjikovom (37). Par je u prvom mjesecu ove godine dobio blizance Nicholasa i Lucy. Iglesias i Kurnjikova zajedno su od 2001. godine kad je Ana glumila u spotu za Enriqueovu pjesmu 'Escape'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:54