HVATA BOJU U GRČKOJ

Viktorijina anđelica svojih gotovo osam milijuna pratitelja počastila je 'fotkama' u bikiniju

 Instagram

Adriana Lima uzela je pauzu od modnih pista i trenutačno uživa u Grčkoj. Svojih gotovo osam milijuna obožavatelja Viktorijina anđelica gotovo svakodnevno počasti s pokojom fotografijom u bikiniju. jedna od najtraženijih manekenki na svijetu na Mikonos je stigla kako bi prisustvovala na vjenčanju prijateljice Ane Beatriz Barros, no svaki slobodan trenutak koristi kako bi uhvatila boju i upoznala ljepote ovog grčkog otoka.

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

Oskudni bikiniji otkrivaju njezino isklesano tijelo za koje se, kako često ističe, zbog prirode svog posla mora svakodnevno truditi. Kako bi bila u formi, Adriana najčešće vježba treninge visokog intenziteta kombinirane s onima niskog što uključuje preskakanje užeta jer joj to povećava kardiovaskularne i atletske sposobnosti koje doprinose bržem gubitku masti i učinkovitijem toniranju tijela.

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

U intervjuima često zna istaknuti kako trbušnjake ne duguje spravama u teretani već isključivo pokretima i težini tijela. Anđelica obožava i boks jer joj, kako zna istaknuti, osim fizički, pomaže i psihički.

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:51