IMAO JE 28 GODINA

'VIŠE NIJE MOGAO DALJE, ON NIJE BIO STVOREN ZA OVU POSLOVNU MAŠINERIJU...' Obitelj Aviciija u otvorenom pismu otkrila nove detalje o njegovoj smrti

Hollywood, Flor - Avicii, one of the most famous DJs in the world -- has died. His rep says Avicii died in the Middle Eastern country of Oman. Details surrounding his death are still unclear. Avicii's real name is Tim Bergling. He was born in Sweden. His reps issued a statement,
Profimedia, AKM-GSI

Obitelj švedskog DJ-a Aviciija (pravo ime mu je Tim Bergling) koji je preminuo 20. travnja u dobi od 28 godina izdala je drugu izjavu za javnost u kojoj se implicira da si je poznati glazbenik oduzeo život, piše Variety. Ova izjava dolazi svega tri dana nakon prve koju je objavila obitelj.

Varietyjev izvor koji govori švedski jezik kaže da je implikacija da si je oduzeo život još izraženija na švedskom, jeziku na kojem je originalna izjava napisana. Policijski izvještaj o uzroku smrti poznatog DJ-a trebao bi biti objavljen u narednim danima.

Poruka obitelji glasi ovako (prevedeno s engleskog):

Stockholm, 26. travnja 2018. godine

Naš voljeni Tim bio je tražitelj, krhka umjetnička duša koja je tražila odgovore na egzistencijalna pitanja.

Predani perfekcionist koji je putovao i naporno radio tempom koji ga je doveo do ekstremnog stresa.

Kada je prestao s turnejama, htio je pronaći ravnotežu u životu kako bi bio sretan i kako bi mogao raditi što je najviše volio - glazbu.

Stvarno se mučio s mislima o Bitku, Životu, Sreći.

Nije više mogao dalje.

Htio je pronaći mir.

Tim nije bio stvoren za poslovnu mašineriju u kojoj se našao; bio je osjetljiv momak koji je volio svoje obožavatelje, ali je odbijao reflektore slave.

Time, voljet ćemo te zauvijek i nedostajat ćeš nam.

Osoba koja si bio i tvoja glazba održat će sjećanje na tebe živim.

Volimo te,

Tvoja obitelj

Podsjećamo, Bergling je pronađen mrtav u svojoj sobi u Omanu. Uzrok njegove smrti još nije objavljen.

Više na Jutarnjem...


Tagovi

Izdvajamo