SPORTSKA SVADBA GODINE

Vjenčali se Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger, goste će zabavljati hrvatska pjevačica

 Instagram

Ono što se najavljivalo već neko vrijeme sada se i ostvarilo. Jedan od najpoznatijih sportskih parova danas je uplovio u bračnu luku, a Ana Ivanović Venecijom je prošetala u vjenčanici s buketom bijelog cvijeća u ruci.

Dok su srpska tenisačica i Bastian Schweinsteiger išli prema crkvi, u stopu su ih pratili novinari, pa su neke od snimki već završile na društvenim mrežama.

Ana je odjenula jednostavnu bijelu haljinu i cipele, a odisala je elegancijom. Iako nisu davali izjave okupljenim predstavnicima medija, Bastian je s osmijehom mahnuookupljenima. I nakon vjenčanja par je ostao suzdržan, pa su samo prošli pored brojnih fotografa.

Kako pišu srpski mediji, mladenci su pripremili dvije zabave. Jedna će biti danas i za nju dress code nije obavezan, no sutra je svečanija proslava na koji su gosti obavezni doći u svečanijim toaletama.

Kako Jutarnji doznaje, goste će sutra na svadbenom veselju zabavljati Nina Badrić, a mladenci će baš na jednu njezinu baladu otplesati prvi ples.

Pretpostavljamo da je riječ o pjesmi 'Dani i godine' koja je postala pravi hit nakon što ju je Nina objavila prije dva mjeseca. Jedan talijanski portal napisao je da će svadba biti u hotelu Aman Canal Grande gdje su se prije dvije godine vjenčali George Clooney i Amal Alamuddin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:39